SKANDAL TRESE CEO SVET: Usvojeno dete Anđeline Džoli ukradeno od svojih roditelja?
Foto: AP/ Evan Agostini

ŠOK

SKANDAL TRESE CEO SVET: Usvojeno dete Anđeline Džoli ukradeno od svojih roditelja?

Dokumentarac po imenu „The Stolen Children“ navodno detaljno opisuje proces krađe dece. Autorka je dvadesetjednogodišnja devojka koja je i sama usvojena. Dokumentarac pokriva i period od 1997. do 2001. godine tokom kog je oko polovina procesa usvajanja išlo preko uhapšene agentkinje Lorin Galindo – a bilo ih je između 800 i 1.600

Objavljeno:

Prvo dete koje je Anđelina Žoli usvojila bio je Medoks, siroče iz Kambodže kome je i zakonski postala majka 2002. godne. Međutim, ubrzo su počela nagađanja o tome kako proces usvajanja nije završen po zakonu, a sada izlazi novi dokumentarac u kom se tvrdi da je dečak ukraden od svoje prave porodice.

Kako navodi „Noizz„, Anđelina je Medoksa usvojila preko agentice koji se bavi posredovanjem između usvojitelja i socijalnih službi u Kambodži. Ona je, dve godine nakon što je proces usvanja završen, uhapšena zbog malverzacija i falsifikovanja dokumenata kako bi siročići iz Kambodže dobili američku vizu. I upravo na tom tragu ide dokumentarac.

Dokumentarac po imenu „The Stolen Children“ navodno detaljno opisuje proces krađe dece. Autorka je dvadesetjednogodišnja devojka koja je i sama usvojena. Dokumentarac pokriva i period od 1997. do 2001. godine tokom kog je oko polovina procesa usvajanja išlo preko uhapšene agentkinje Lorin Galindo – a bilo ih je između 800 i 1.600.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Kada je ona uhapšena, kažnjena je i njena rođena sestra koja je pomogala da falsifikuje imena, datume i mesto rođenja dece iz Kambodže koje su kasnije dom našle u američkim porodicama. Kada je skandal izbio, proveravan je i način na koji je Medoks usvojen i nisu pronađeni dokazi da on istinski nije bio siroče.

Anđelina Džoli je ranije izjavila da je i sama provela puno vremena proveravajući gde je Medoksova biološka majka kao i da li želi da ima bilo kakav kontakt sa njim.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.