UVEK JE IMALA PROBLEMA SA SE*SUALNOŠĆU: Ljubavnica pokojne Ejmi Vajnhaus iznela intimne DETALJE iz njihove veze!
Ejmi Vajnhaus, Foto: Profimedia

niste znali

UVEK JE IMALA PROBLEMA SA SE*SUALNOŠĆU: Ljubavnica pokojne Ejmi Vajnhaus iznela intimne DETALJE iz njihove veze!

Katriona Gorlej otkrila je detalje iz života slavne Britanke, koja je sa 27 godina tragično preminula

Objavljeno:

Katriona Gorlej, nekadašnja ljubavnica Ejmi Vajnhaus koja je umrla pre deset godina, tvrdi da je pevačica uvek imala problem sa svojom s*ksualnošću.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Katriona je bila jedna od najbližih Ejminih prijateljica i, kako kaže, njih dve su imale “nedefinisanu” vezu i mnogo su se volele, što je pevačicu zbunjivalo. Ona je za BBC iskreno govorila o Ejmi, pa priznala da je znala da je lezbijka jer je sa 20 godina imala vezu, ali pevačica još nije.

– Ejmi je pisala citate dok sam spavala, pisala je kako sam najlepša devojka koju je videla, pa se pitala kako sam tako lepa i kad spavam i kad sam budna. Naša veza bila je posebna – kaže Katriona.

Katriona Gorlej
foto: Profimedia

Ona se prisetila i kako se Ejmi šalila da postaje lezbijka posle četiri likera.

– Ljudi nisu shvatali koliko je volim i koliko mi je stalo do nje, kao i da bih učinila sve što je u mojoj moći da ona bude srećna – dodala je Ejmina nekadašnja ljubavnica.

Druga Ejmina prijateljica, Naomi, njihovu vezu je opisala kao “decu koja trče po Londonu i rade nestašne stvari za koje ne žele da saznaju njihovi roditelji”. Prijatelji su se stalno šalili oko toga što su Ejmi i Katriona “u vezi”.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Otac Vajnhausove priznaje da se njegova ćerka borila s mentalnim problemima, te da je cela porodica pokušavala da je otrgne od alkohola i droge, ali da im to nikako nije polazilo za rukom.

– Bilo je užasno gledati kako vaše dete pred vašim očima umire i nestaje. Mogla sam samo da gledam i čekam – kroz suze je ispričala Ejmina majka Dženis.

Tog 23. jula 2011. godine, britanska zvezda je pronađena mrtva u svom stanu u severnom Londonu. Pored nje su bile tri prazne boce votke. Imala je 27 godina.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.