OBUZELA IH STRAST USRED BELA DANA! Turski zavodnik sa zgodnom plavušom AKCIJAO na jahti! (FOTO)
Džan Jaman, Foto: Profimedia

bez blama

OBUZELA IH STRAST USRED BELA DANA! Turski zavodnik sa zgodnom plavušom AKCIJAO na jahti! (FOTO)

Nakon romantičnog ručka, Džan i Dileta su se mazili na doku

Objavljeno: 12:56h

Turski glumac i miljenik žena, Džan Jaman, i njegova devojka, voditeljka Dileta Leota "uhvaćeni" su na odmoru, a turski zavodnik ne skida ruke sa ove prezgodne plavuše.

Džan Jaman
foto: Profimedia

Džan i Dileta uslikani su na njihovoj jahti u Bodrumu, iako su želeli da se osame i uživaju, daleko od očiju javnosti, papraco je "ulovio" ovaj par i to u vrelom izdanju.

Glumac je bio u kupaćem, a Dileta u bikiniju koji je istakao njenu zanosnu figuru, ali i atribute zbog kojih uzdišu mnogi muškarci širom sveta.

1 / 3 Foto: Profimedia

Oni su prvo uživali u romantičnom ručku, a onda su legli na dok, prvo su se sunčali i razgovarali, a onda popularni zavodnik nije mogao da odoli svojoj lepošoj polovini.

Džan Jaman
foto: Profimedia

Dažn je "povukao" Diletu, pa je ona legla na njega. Oni su se mazili i ljubili, a glumac nije mogao da odvoji ruke od oblina zgodne voditeljke.

Inače, Džan je jedan od najpopularnijih turskih glumaca i vodi poreklo sa Kosova i Metohije, što je i sam svojevremeno rekao u jednom intervjuu.

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je tada glumac.

Bonus video:

00:04

SANJA STANKOVIĆ UHVAĆENA SA PEVAČEM: Rijaliti zvezda izašla u provod sa NJIM, ljudi sumnjaju da su ZAJEDNO! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.