UBIJEN POZNATI REPER! Pucali su u njega čak 64 PUTA! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Instagram printscreen

užas

UBIJEN POZNATI REPER! Pucali su u njega čak 64 PUTA! (VIDEO)

Nekoliko osumnjičenih „izašlo je iz dva odvojena vozila i svi su počeli da pucaju“.

Objavljeno:

Reper KTS Dre smrtno je pogođen tokom vikenda, nakon što je izašao iz zatvora.

Pucnjava se dogodila u subotu i 31-godišnji KTS Dre (rođen Londre Silvester) zadobio je čak 64 rane od metka u glavu i druge delove tela, saopštila je policija, prenosi NBC Chicago.

Hip-hop umetnik u usponu, nakon što je pušten iz zatvora, prišao je vozilu kada je nekoliko osumnjičenih „izašlo iz dva odvojena vozila i svi su počeli da pucaju u Silvesterovom pravcu, udarajući ga mnogo puta“, navodi se u policijskom izveštaju.

KTS Dre bio je jedan od najmanje 40 ljudi koji su streljani u gradu tokom vikenda; 10 žrtava je umrlo od zadobijenih povreda. Policija veruje da je na meti bila lokalna rep zvezda, prenosi Fok 32. Prevezen je u bolnicu Mount Sinai, gde je proglašen mrtvim.

Šesdesetogodišnja žena koja je šetala s njim u trenutku napada zadobila je metak u koleno. Ona je, kako prenose strani mediji, u dobrom stanju u bolnici Stroger. 30-godišnja žena koja je prolazila pored pucnjave zadobila je ranu na ustima, a prema izveštaju je takođe u dobrom stanju u bolnici Mount Sinai.

Njegova smrt je došla nekoliko dana nakon što je ambiciozni reper Indian Red Boj upucan i ubijen tokom strimovanja uživo na Instagramu prošle nedelje u Kaliforniji.

Indijski crveni dečak, rođen u Dižonu Riveri, navodno je uživo prenosio sa kolegom iz bande Kaponeom u četvrtak, 8. jula, kada je na njega pucano 12 puta.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.