BRAT MARAJE KERI TUŽIO PEVAČICU ZBOG KLEVETE! OCRNILA GA KAO NIKOGA: Razdvajalo ih 12 policajaca?
Maraja Keri, Foto: Profimedia

BRAT MARAJE KERI TUŽIO PEVAČICU ZBOG KLEVETE! OCRNILA GA KAO NIKOGA: Razdvajalo ih 12 policajaca?

U sestru je uperio prstom još u martu zbog, kako se navodi, kleveta koje je iznela u memoarima „The Meaning of Mariah Carey". Pošto je istakla da joj „to nije bila namera", ponovo se oglasio za tamošnje medije i ispričao svoju stranu priče

Objavljeno: 12:31h

Brat Maraje Keri, Morgan (60), tužio je pevačicu za klevetu u martu, tvrdeći da je u njenim memoarima „The Meaning of Mariah Carey” iz 2020. godine predstavljen „jednako nasilan kao i otac”, pokojni Alfred, pišući o pojedinim detaljima izvesne žestoke rasprave s njim.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Podsećanja radi, Maraja je u knjizi tvrdila da je desetak policajaca moralo da ih rastavlja kad su se još i potukli, što je, prema pisanju stranih medija, „slatko nasmejalo Morgana”. Maraja je proteklog meseca na sudu „uzvratila udarac”, poručujući preko svojih advokata da „joj nije bila namera da uradi to za šta je brat optužuje”, te da je to što on priča i daleko od istine. Sve što je želela je da da podršku onima koji su bili u istoj ili sličnoj situaciji kao i ona.

– Njena priča je teška i veoma važna, pokazala je koliko je hrabra što je istupila s tako nečim u javnost. Posebno zbog mladih, koji i dalje sanjaju velike snove, a okruženi su nasiljem. Da znaju da mogu da se izbore sa tim – navodilo se, prenosi „Preople”.

Morgan je, međutim, svoj odlazak u sud iskoristio da istakne kako je „Marajin postupak krajnje ironičan”.

– Da je stvarno htela da inspiriše druge, mogla je da se dotakne moje borbe sa cerebralnom paralizom, epilepsijom i disparitetom nogu od dva inča – ispričao je on.

– Tih detalja nema, vrlo smišljeno, tako da imala je nameru da me upropasti i to je i uradila. Bila je skoncentrisana na prodaju knjige, uspeh, a „preko mojih leđa”, bez obzira na pravu istinu – dodao je, na šta Marajini predstavnici za medije i dalje ćute.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Kako bi dodao težinu na svoj komentar, Morgan se još i prisetio pevačicinog intervjua koji je dala Opri, u vreme kada je knjiga ugledala svetlost dana. Tada, ona je ispričala kako je nije strah da detaljiše o svemu, posebno ne u memoarima, jer „su oni prvi počeli”.

– Pokazala vam je svoju osvetoljubivu stranu. Ima ona tu crtu. Sve je jasno, šta je smislila, to je i uradila – zaključio je on, dok se Kerijeva trenutno suočava i s tužbom sestre Alison, koju je pevačica „takođe namerno potkačila”.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.