FILM KOJI JE ZA ONE KOJI RAZUMEJU ŠTA ZNAČI PATNJA: U njemu je sadržan odgovor za SVAKOGA OD NAS (VIDEO)
Vil Smit, Foto: Youtube printscreen

PRAVI IZBOR

FILM KOJI JE ZA ONE KOJI RAZUMEJU ŠTA ZNAČI PATNJA: U njemu je sadržan odgovor za SVAKOGA OD NAS (VIDEO)

Iako je Vil Smit bio prezadovoljan što je dobio ulogu Hauarda, čoveka koji mora da preboli veliki gubitak, sticaj neobičnih okolnosti je hteo da se vreme snimanja ovog filma poklopi sa vremenom kada je glumčev otac umirao

Objavljeno:

Ovaj film sa top glumačkom ekipom je snimljen tek pre nekoliko godina, ali se ispostavilo da ga vole sve generacije. Ne slučajno, budući da nosi sa sobom univerzalne teme koje su vezane za svakog od nas ponaosob, pitanja i odgovore koja svako od nas sebi postavlja u nekom trenutku života.

Iako je Vil Smit bio prezadovoljan što je dobio ulogu Hauarda, čoveka koji mora da preboli veliki gubitak, sticaj neobičnih okolnosti je hteo da se vreme snimanja ovog filma poklopi sa vremenom kada je glumčev otac umirao.

Na taj način je njegov lik prikazan verno, ali je i sam Smit rekao da je snimanje ove priče „terapeutski delovalo“ na njega u tom periodu.

I ovaj film, kao i mnoge druge horor naslove, možete gledati preko aplikacije Apollon, bez reklama i banera, uz besplatno članstvo u prvih 30 dana korišćenja.

Link za aplikaciju se nalazi ovde: https://register.apollon.rs/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.