NJENA MAJKA VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU, A OTAC JOJ JE VELIKI ŠARMER: Lepa je kao ANĐEO, nadmašiće i roditelje!
Foto: Profimedia

prelepa

NJENA MAJKA VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU, A OTAC JOJ JE VELIKI ŠARMER: Lepa je kao ANĐEO, nadmašiće i roditelje!

Njena majka je najlepša Evropljanka ikada rođena, a otac šarmer bez premca.

Objavljeno:

Nedavno su paparaco fotografi zabeležili mladu Devu Kasel u Portofinu i to na radnom zadatku - dok je snimala novu reklamu za parfem čuvenog italijanskog brenda "Dolce&Gabbana". Ovaj prizor izazvao je puno interesovanja, što nas ne čudi s obzirom da je ova tinejdžerka ćerka svojevremno jednog od najpoželjnijih slavnih parova.

Deva Kasel
foto: Profimedia

Naime, Devini roditelji su Monika Beluči, žena koji mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta, i glumac Vensan Kasel, poznat po specifičnom šarmu i seksepilu.

Ova gospođica, koja će u septembru proslaviti 17. rođendan, pozirala je u romantičnoj ljubičastoj haljini sa cvetnim printom i volanima, a od detalja nosila je samo efektne naušnice.

Deva Kasel
foto: Profimedia

Deva je izgledala veoma nežno i otmeno sa dugom, bujnom kosom punom talasa, a pokazala je da je definitivno nasledila majčinu ljubav ka modelingu i da joj poziranje i te kako ide od ruke.

Ova 16-godišnjakinja ne liči previše ni na majku ni na oca, pa verujemo da od oboje nasledila najbolje, premda podseća na Moniku Beluči iz mlađih dana.

Ovo nije njena prva kampanja za slavni modni dvojac - i prošle godine je snimila reklamu za parfem Shine i to na jezeru Komo.

Inače, pored ovog angažmana, Deva je već dva puta krasila naslovnicu francuskog izdanja magazina "Elle" i jednom španskog izdanja "Harpers Bazaaresa". Nije ni čudo da joj svi predviđaju blistavu karijeru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.