KRASILA JE VIKTORIJINE ANĐELE KAO VANSERIJSKA LEPOTICA, A SADA JE NEPREPOZNATLJIVA: Živi svoj san, muž je obožava!
Foto: Profimedia

promenila se

KRASILA JE VIKTORIJINE ANĐELE KAO VANSERIJSKA LEPOTICA, A SADA JE NEPREPOZNATLJIVA: Živi svoj san, muž je obožava!

Ima jedan od najboljih brakova u Holivudu - slavni muž je obožava.

Objavljeno:

Rija Daram nekada je važila za jednu od najlepših američkih manekenki, a i danas se može čuti u modnim kuloarima da pripada onom redu supermodela koji nikada nisu dobili zaslužena prizananja, iako su postavili određene standarde u svetu modelinga.

Rija Daram
foto: Profimedia

Krasila je naslovnice nekih od najprestižnijih modnih magazina, šetala pistom gotovo svih luksuznih brendova, a bila i je jedna od prvih anđela u jatu brenda Victoria's Secret, u obliku u kom ih danas znamo.

Rija Daram
foto: Profimedia

Ova dama nedavno je proslavila 43. rođendan, a danas živi daleko od modne piste, iako je i dalje u vodama šoubiznisa, pre svega zbog supruga Marka Volberga koji je holivudski glumac i kome često pravi društvo na crvenom tepihu.

Mark
foto: Instagram

Par je zajedno već dve decenije - još od 2001. i važe za jedan od najskladnijih parova u svetu šoubiznisa i praktično su nerazdvojni.

Rija se inače povukla iz sveta modelinga pre nekoliko godina, a posvetila se majčinstvu i porodičnom životu.

Da su četiri trudnoće ostavile traga na njenom telu pokazuju i paparaco fotografije sa plaže - tu je par kilograma viška i malo celulita, ali ova lepotica i dalje izgleda zanosno i mladoliko, a čini se i da je puna samopouzdanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.