ANĐELINA DŽOLI SMUVALA 15 GODINA MLAĐEG PEVAČA? Uhvaćeni na TAJNOJ večeri, ŠOKIRAĆETE SE O KOME JE REČ! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: EPA/ Neil Hall

MLAĐE SLAĐE

ANĐELINA DŽOLI SMUVALA 15 GODINA MLAĐEG PEVAČA? Uhvaćeni na TAJNOJ večeri, ŠOKIRAĆETE SE O KOME JE REČ! (FOTO)

- Očigledno ne pokušavaju da sakriju zajedničku večeru - rekao je izvor

Objavljeno:

Američka glumica Anđelina Džoli (46) i pevač The Weeknd (31) su uslikani dok su izlazili iz jednog restorana u Los Anđelesu gde su boravili zajedno, a svi se pitaju koji je bio razlog njihovog sastanka.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Naime, zvezda filma "Mr and Mrs Smith" je u sredu uveče podstala glasine da se između nje i 15-godina mlađeg muzičara odvija nešto više od poznanastva.

Oni su proveli sate zajedno u italijanskom restoranu "Giorgio Baldi", a odatle su izašli odvojeno, kako se ne bi zajedno slikali.

46-godišnja holivudska zvezda nosila je crnu svilenu haljinu i bež mantil, dok je autor hita "Blinding Lights" prošetao u teksas farmerkama i jakni, koje je upario sa crnom majicom i čizmama u istoj boji.

Iako fanovi bruje da su se sastali iz romantičnih razloga, mnogi tvrde da su se sastali poslovno jer pevač želi karijeru da nastavi u Holivudu.

- Očigledno ne pokušavaju da sakriju zajedničku večeru - rekao je izvor blizak pevaču.

- On je definitivno usredsređen da pređe u filmsku industriju. Snima novu HBO seriju u kojoj glumi - dodao je izvor, ali mnogi smatraju da je reč samo o "vađenju" i skretanju pažnje sa njihovog ličnog odnosa.

Bonus video:

00:07

LAZIĆ SE NE ODVAJA OD NOVE DEVOJKE! Barbara ga snimala na AERODROMU, a ono što je on RADIO je nasmejalo sve do SUZA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.