UPAO U VELIKI PROBLEM! Holividska ZVEZDA optužen za ZLOSTAVLJANJE 5 DEVOJAKA: Bile su njegove učenice!
Foto: Profimedia

AUUUU!

UPAO U VELIKI PROBLEM! Holividska ZVEZDA optužen za ZLOSTAVLJANJE 5 DEVOJAKA: Bile su njegove učenice!

Glumac suočen sa ozbiljnim optužbama

Objavljeno:

Holivudski glumac Džejms Franko optužen je 2019. godine za seksualno zlostavljanje pet devojaka koje su bile učenice njegove škole glume.

On je sada odlučan u nameri da se nagodi, pa je ponudio tačno 2.235.000 dolara kao vid odštete, iako i dalje tvrdi da nije odgovoran za bilo kakvu vrstu seksualnog uznemiravanja bivših učenica.

Džejms Franko
foto: Profimedia

– Iako optuženi poriče optužbe, priznaje da se njima ističu važna pitanja, a obe strane slažu se u tome da je sada krajnje vjeme da se usredsredimo i počnemo da rešavamo problem zlostavljanja žena u Holivudu. Svi se slažu u tome da niko u industriji zabave ne bi trebalo da bude izložen zlostavljanju i diskriminaciji, bez obzira na pol, verska opredjeljenja, rasu, polnu orijentaciju ili invaliditet – piše u saopštenju slavnog glumca koji je planetarnu popularnost stekao u komediji “Pineapple Express”.

Devojke koje ga optužuju tvrde da su tokom audicije i časova bile primorane da učestvuju u simuliranim seksualnim scenama koje su bile daleko od standarda uobičajenih u industriji.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.