OGROMAN BROJ PAPARACA JURI ZA NAJPOPULARNIJIM PAROM: Ona obučena kao DAMA, a on kao da je krenuo u PRODAVNICU
Foto: Profimedia

hit FOTKA

OGROMAN BROJ PAPARACA JURI ZA NAJPOPULARNIJIM PAROM: Ona obučena kao DAMA, a on kao da je krenuo u PRODAVNICU

Svi obožavatelji žele da vide i čuju što više o paru koji se pomirio nakon 17 godina.

Objavljeno:

Američki glumac Ben Aflek i pevačica Dženifer Lopez su uslikani dok su išli na večeru na Beverli Hilsu, a tom prilikom par je "opkoljen" ogromnim brojem paparaca.

Naime, slavni "Benifer" par je pokušao da uđe u jedan restoran u Los Anđelesu na zadnja vrata, a paparaci su ih pratili i pokušavali da uslikaju što je više moguće slika, s obzirom da svi obožavatelji žele da vide i čuju što više o paru koji se pomirio nakon 17 godina.

Dženifer je tom prilikom nosila belu majicu, beli sako i bež šorts, dok je obula sandale na štiklu i ponela kožnu braon tašnicu. Kosu je vezala u rep i imala je blagu šminku na licu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Za razliku od Džej Lo koja se doterala, Ben je poneo dosta ležerniju kombinaciju.

On je obukao maslinastozelenu košulju, crne farmerke i crnu šuškavu jaknicu, dok je na nogama nosio duboke crne patike.

Takođe, glumac baš i nije bio oduševljen brojem fotoreportera koji ih prati i količinom pažnje koja im je upućena, što ga je na trenutak naljutilo, no čim ostanu negde sami, glumac se topi u pevačicinom zagrljaju i ne mari za druge.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Par je ponovo primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Njihova veza se sada odvija na relaciji Los Anđeles - Majami, a kada je u Kaliforniji pevačica boravi isključivo kod Bena.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.