NIJE NI ON NAIVAN! BIVŠI OD DŽEJ LO SE VIĐA SA AFLEKOVOM BIVŠOM: Za srce su ga ujeli!
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

opa!

NIJE NI ON NAIVAN! BIVŠI OD DŽEJ LO SE VIĐA SA AFLEKOVOM BIVŠOM: Za srce su ga ujeli!

Aleks Rodrigez uzvraća udarac

Objavljeno: 22:19h

Trenutno najpoznatiji ljubavni trougao postao je četvorougao, a čine ga Aleks Rodrigez, Dženifer Lopez, Ben Aflek i Lindsi Šukus.

Naime, već je poznato da su nakon više od 20 godina Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili svoju vezu, te su ih fotoreporteri više puta uhvatili u zagrljajima i poljupcima.

Vezu očito ne skrivaju, pa su vreme s novim-starim parom provodila i deca koju Lopez ima s Markom Entonijem, a da obitelj podržava vezu jasno je i iz činjenice da je Aflek čak viđen u kockarnici s Gvadalupe Rodrigez, majkom popularne Džej Lo, koja navodno nikad nije ni prežalila činjenicu da su Dženifer i Ben davnih 2000-ih raskinuli veridbu nekoliko dana pre planiranog venčanja.

Ono što je novo (i odmah se postavlja pitanje radi li se o osveti), jeste da se sada viđaju i Aleks Rodrigez, Dženiferin bivši verenik i Lindsi Šukus, nekadašnja Aflekova devojka. Njih dvoje su snimljeni zajedno za vikend na njenoj proslavi rođendana, a u posedu snimka je portal Page Six.

U videu Rodrigez sedi pored Šukus na jednom okupljanju u dvorištu kuće u Hemptonsima, u kojem Džoš Bekerman, poznat kao „Foodie Magician”, izvodi tačku za emisiju „Saturday Night Live“, a, inače, Šukus je televizijska producentkinja koja radi na tom projektu. Iako deluju prilično blisko, Page Six piše da iz svojih izvora saznaju da su njih dvoje zapravo samo dugogodišnji prijatelji.

„Tu zaista nema ničega. Oni su prijatelji već 15 godina“, rekao je medijski predstavnik Aleksa Rodrigeza, nekadašnjeg profesionalnog igrača bejzbola. Inače, snimak kog su se domogli mediji zapravo je bio objavljen na Instagram storiju Bekermana, koji je usput tako čestitao rođendan Lindsi Šukus, koja je slavila 18. juna.

Vrlo brzo ga je podelio poznati tračerski Instagram profil @deuxmoi, koji prati gotovo milion ljudi, a koji se bavi selebriti kulturom.

U videu je Šukus u crnom topu i beloj suknji, dok je bivši igrač Yankee-ja, Rodrigez, u letnjem belom izdanju, a na snimku u jednom trenutku gleda u mobilni telefon.

Šukus i Aflek bili su zajedno od 2017. do 2019. godine, dok je Lopez zbog njegove navodne prevare raskinula veridbu s Rodrigezom ove godine, a takođe su se viđali od 2017.

U decembru 2019. godine Šukus je čak viđena na večeri s Rodrigezom i Lopez. Išli su naime da se nađu s ekipom iz „Saturday Night Live-a“ jer je Džej Lo gostovala u toj emisiji.

Rodrigez je, inače, očito i dalje na tržištu, te po svaku cenu želi što pre da nađe novu ljubav. Nedavno je iznajmio vilu u Hemptonsima, a viđen je i na večeri s misterioznom brinetom, koja mu je navodno poslovna saradnica.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.