SALO JOJ NE SMETA, CELULIT I STRIJE VRIŠTE SA NJENOG TELA: Manekenka bez stida objavila FOTKE pa poslala PORUKU
Foto: Printscreen

AU

SALO JOJ NE SMETA, CELULIT I STRIJE VRIŠTE SA NJENOG TELA: Manekenka bez stida objavila FOTKE pa poslala PORUKU

Na fotografiji nosi zlatni nakit, a grudi je prekrila kolenima. Nije našminkana, a strije, celulit i vene nije uklonila u Fotošopu

Objavljeno:

Plus size manekenka Ešli Grejem objavila je na Instagramu svoju, ali i niz fotografija žena koje ponosno nose svoje nesavršenosti.

Na objavi se vidi desetak žena koje pokazuju svoje strije i nesavršenosti na koži, pa je napisala: „Recite sebi svaki dan: Volim se“.

Na fotografiji nosi zlatni nakit, a grudi je prekrila kolenima. Nije našminkana, a strije, celulit i vene nije uklonila u Fotošopu.

„Kako vreme postaje toplije, znam da se mnogo ljudi ustručava da nosi letnju odeću i da pokazuju više kože. Nadam se da vas ove fotografije na kojima sam označena s toliko lepih tela motivišu da volite kožu u kojoj se nalazite“, započela je ona u opisu, te dodala:

„Veruj mi kad kažem da je tvoje telo lepo i znam da je lako reći sebi da nisi dovoljno dobra, dovoljno mršava, dovoljno seksi, dovoljno savršena da nosiš majicu bez rukava ili bikini, ali napolju je vruće. Ne dopustite da vas vaš um spreči u tome da u potpunosti uživate u svom životu“, zaključila je.

„Volim te, hvala ti puno na ovom postu!“, „Ovog leta počinjem da nosim topiće. Nije me briga više i dosta mi je da ograničavam sama sebe zbog straha“, neki su od komentara.

Inače, Ešli je jedna od onih osoba koje se ne stide da pokažu bilo šta lično na društvenim mrežama. Neretko objavljuje nage fotografije i često ističe da je važna ljubav prema samom sebi i prihvatanje svog tela.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.