ELIZABET HARLI ISTURILA PRIRODNE GRUDI U PRVI PLAN: Toples zbog koga ZASTAJE DAH, apeluju da je treba ZABRANITI!
Foto: Printscreen Instagram, elizabethharly

PROVOKACIJA

ELIZABET HARLI ISTURILA PRIRODNE GRUDI U PRVI PLAN: Toples zbog koga ZASTAJE DAH, apeluju da je treba ZABRANITI!

Elizabet Harli ponovo provocira.

Objavljeno:

Glumica i manekenka Elizabet Harli zagolicala je maštu pratiocima kada je objavila golišavu fotografiju na svom Instagram profilu. Na njoj se vidi kako atraktivna brineta pozira u toplesu, dok su joj grudi prekriveni kimonom. Uz to je nosila samo donji dio kupaćeg kostima.

56-godišnjakinja je objavom zapalila mreže, a pohvale od njenih obožavaoca samo su se množile. "Predivna si", "Goriš", "Izgledaš poput boginje", "Tebe treba zabraniti", neki su od komentara koji su se nizali ispod fotografije.

Elizabeth neretko pozira u ovakvim izdanjima, a najveći broj fotografija upravo ima u kupaćim kostimima. Nedavno je za Extru objasnila kako pomenute slike ne objavljuje da budu same sebi svrha, nego kako bi reklamirala svoju liniju kupaćih kostima.

- Imam svoju liniju kupaćih kostima- objasnila je dodavši:

- Ne bih inače toliko paradirala naokolo u kupaćem kostimu, tako da postoji razlog zbog kojeg to radim- dodala je Elizabeth.

Znatiželjnim obožavateljima nedavno je otkrila i tajnu svoje vitke linije. Priznala je kako već godinama nije bila u teretani, a zavidnu figuru pripisuje aktivnom stilu života. "Kad stariš, teže je zadržavati težinu ako nisi aktivan. Čak i čišćenje može sagorjeti puno kalorija", objasnila je.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.