ISTRAŽIVANJE POKAZALA DA JE ONA NAJPOPULARNIJA PEVAČICA U KATEGORIJI OD 7 DO 77 GODINA: Dok 10.mesto skroz ŠOKIRA!
Foto: Printscreen/jutjub/grand

HAOS

ISTRAŽIVANJE POKAZALA DA JE ONA NAJPOPULARNIJA PEVAČICA U KATEGORIJI OD 7 DO 77 GODINA: Dok 10.mesto skroz ŠOKIRA!

Primera radi, Džastin Biber se našao na desetom mestu, pri čemu je 96% ispitanika čulo za njega, što ga čini jednom od najpoznatijih javnih ličnosti među Amerikancima

Objavljeno:

Popularnost jedne osobe je teško izmeriti, premda se obično u obzir uzimaju raznorazne brojke.

Kada je reč o glumcima, obično je reč o prodaji karata na bioskopskim blagajnama, ili honorari koje režiseri izdvajaju ne bi li ih angažovali, dok se kod muzičkih zvezda računaju prodati primerci albuma, broj karata na koncertima ili broj strimova na platformama za deljenje muzike.

Sa druge strane, organizacija YouGovAmerica sprovela je istraživanje na osnovu kog su želeli da izmere prepoznatljivost i popularnost lica koja se smeše sa naslovnih strana novina na osnovu ispitivanja mišljenja javnog mnjenja (od 7 do 77 godina) prema upitniku koji se zasnivao na tome da li su uopšte čuli za nekoga, kao i da li o njemu imaju više pozitivno ili negativno mišljenje.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Primera radi, Džastin Biber se našao na desetom mestu, pri čemu je 96% ispitanika čulo za njega, što ga čini jednom od najpoznatijih javnih ličnosti među Amerikancima, ali on ne spada u red i najpopularnijih, budući da je svega 33% ispitanika imalo pozitivno mišljenje o njemu.

Od devetog ka drugom mestu, redom se nalaze: Džastin Timberlejk, Prins, Kejti Peri, Majkl Džekson, Bijonse, Tejlor Svift, Britni Spirs i Dženifer Lopez.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Na prvom mestu, kada je reč o prepoznatljivosti, nalazi se Lejdi Gaga, za koju je čulo čak 98% ispitanika, a ona može da se pohvali i činjenicom da ima i najveći procenat onih koji su svoje mišljenje o njoj ocenili kao pozitivno (60%).

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.