KIRIJA ZA LUKSUZNU VILU 30.000 DOLARA! Nije ni čudo, IZGLEDA KAO SVEMIRSKI BROD: Mladi PAR zna šta VREDI!
Foto: Profimedia

AUUUU!

KIRIJA ZA LUKSUZNU VILU 30.000 DOLARA! Nije ni čudo, IZGLEDA KAO SVEMIRSKI BROD: Mladi PAR zna šta VREDI!

Kuća je sagrađena u aprilu ove godine

Objavljeno:

Američku glumicu Megan Foks (35) i njen dečko Mašin Gan Keli (31) baškare se u luksuznoj vili koju mesečno iznajmljuju za 30.000 dolara.

Megan i Mašin žive zajedno, a kako nisu pazarili nekretninu, iznajmljuju je za vrtoglavu sumu za samo mesec dana, ali šta se sve nalazi u okviru imanja, rekli bi da vredi svakog dolara.

Megan Foks
foto: Profimedia

Vila se prostire na 5.300 kvadratnih metara, a ima pet ima spavaćih soba i pet kupatila, bazen, spa, košarkaško igralište i terasu iz glavne prostorije apartmana.

Pored glavne vile, gde golupčići žive, na imanju se nalazi i gostinjska kuća koja se iznajmljuje odvojeno. Pa, ukoliko neko želi da bude komšija sa lepom glumicom i njenim dečko to i može, ali će morati da iskešitra na hiljade dolara mesečno.

Kuća je sagrađena u aprilu ove godine, a izvori za "The Post" kažu da su se Megan i Mašin uselili prošlog meseca.

Megan Foks
foto: Profimedia

Podsetimo, Megan je zbog Mašina ostavila muža, glumca Brajan Ostina Grina i njihovo troje dece. Reper, zbog kog je Megan rasturila svoju porodicu, krajem 2020. godine, započeo je terapiju lečenja od zavisnosti narkoticima, uprvao zbog lepe glumice.

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake - rekao je on pre nekoliko meseci i dodao da je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Megan Foks
foto: Profimedia

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se "uplašio" da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi
04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media