Sećate li se morbidne porodice Adams? Njeni članovi danas izgledaju ovako (FOTO)

Kad vreme učini svoje

Sećate li se morbidne porodice Adams? Njeni članovi danas izgledaju ovako (FOTO)

Prošlo je više od 20 godina otkad smo gledali pomalo uvrnute ukućane mračne vile porodice Adams, a kako neki od njih izgledaju danas će vas šokirati
Objavljeno: 10:23h

Sećate li se morbidne porodice Adams iz istoimenog filma snimljenog davne 1991. godine? Mnogi od te glumce nisu videli na malim ekranima i više od 15 godina, a kakve su te godine promene napravile na njihovim licima će vas šokirati. Neke možda nećete ni prepoznati, ali evo kako oni izgledaju danas.

Promo
1. Gomez Adams je glava ove uvrnute porodice. On pre svega voli da pravi akrobacije noževima i veliča svoju ženu Mortišu. Novca ima na bacanje zahvaljujući prodaji zemljišta na kojem nafta teče u potocima.
Njega je igrao Raul Hulio koji je nažalost preminuo 1994. godine.
Promo
2. Draga Mortiša Gomez je daleko od klaične domaćice. Nikad ne kuva, ali vrlo često plete džempere za rođake sa 3 ruke, a voli da uzgaja i otrovne biljke. Mesožderka joj je sigurno omiljena mesožderka, ali voli i ruže kojima odseca cvet, a ostavlja trnovito stablo. Gospođu Gomez je igrala Anđelika Hjuston koja je nakon ovog filma nastavila da se pojavljuje u filmovima i serijama, a njen novi film će se pojaviti krajem ove godine. Priznajete da je ne biste prepoznali u ovoj sprčkanoj starici.
Promo
3. Sreda je ćerka koja uživa da se igra sa svojom obezglavljenom lutkom, a i voli da uzgaja paukove. Verovali ili ne, Kristina Riči je izrasla u ovu zanosnu lepoticu i ostvarila zapažen uspeh u svetu glume. 1999. godine je nominovana za Zlatni globus.
Promo
4. Pagzli Adam je inovativni sin koji je uvak pravio najčudnije igračke, a uživao je da sa ocem diže vozove u vazduh.
Džimi Vorkmen se nakon "Porodice Adams" našao u nekoliko manjih uloga, ali je na kraju pronašao svoje mesto iza kamere, baveći se tehničkim stvarima.
Promo
5. Sećate se Gomezovog davno izgubljenog brata Festera Adamsa koji je emitovao svetlost držeći sijalicu u ustima? Ovo je on danas. Viđali smo ga u filmu "Povratak u budućnost" te nas nije naročito iznenadio.
Promo
6. Iako nema lik, Ruka nam je bila jedan od omiljenijih članova ovog domaćinstva. Ona pripada Kristoferu Hartu koji svoje ruke koristi da bi pravio neverovatne mađioničarske trikove.
Promo
7. Nisu samo članovi ove porodice uterivali jezu u kosti, to je radio i njihov batler Larč. On je 2.05m visoka mešavina Frenkenštajna i zombija.
Karel Strujken je glumio u "Zvezdanim stazama", a ako ih niste gledali, ovo je prilika da se podsetite tog gorostasa.
Promo
8. Baka čija je veza sa porodicom vrlo maglovita, vrlo je cinična i morbidna, a posebno je zainteresovana za okultno. Sigurno se sećate njenih kulinarskih specijaliteta čiji je glavni sastojak očna jabučica.
Profimedia
Baku je igrala Karol Kejn koja sada izgleda bolje nego pre 20 godina. Ona je nominova za Oskara za ulogu u filmu "Hester Street".
Promo
9. Sećate li se sponzoruše, plavuše Debi koja je pokušala da obrlati ujaka Festera i smesti ga pod zemlju kao i sve svoje prethodne muževe?
Profimedia
Ona danas izgleda ovako. Nakon ovog filma, imala je zapažene uloge i čak 4 nominacije za Emi, a nakon 5. nominacije osvojila je ovu prestižnu nagradu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.