BARBARA SE UKLJUČILA UŽIVO NA SRPSKU TELEVIZIJU: Pomenula EVROVIZIJU, a onda i naše devojke, pravo IZNENAĐENJE!
Foto: Profimedia

kakav šok!

BARBARA SE UKLJUČILA UŽIVO NA SRPSKU TELEVIZIJU: Pomenula EVROVIZIJU, a onda i naše devojke, pravo IZNENAĐENJE!

„Obično ustajem još ranije, mada je sada vikend. Ali, sve je u redu, dobro funkcionišem ujutru“, rekla je ona na početku

Objavljeno:

Barbara Pravi, ovogodišnja francuska predstavnica na Evroviziji, bila je ekskluzivna gošća jutarnjeg programa "Probudi se" sa Danilom Mašojevićem na televiziji Nova S.

Barbara se ovoga jutra uključila uživo iz Pariza, te je zajedno sa harizmatičnim voditeljem jutarnjeg programa govorila o učešću na najprestižnijem muzičkom takmičenju u Evropi i svetu, svojoj pesmi, Beogradu i Srbiji, ali i svom srpskom poreklu.

„Obično ustajem još ranije, mada je sada vikend. Ali, sve je u redu, dobro funkcionišem ujutru“, rekla je ona na početku.

Na pitanje da li je zadovoljna svojim plasmanom na Evroviziji – bila je druga – Barbara je odgovorila potvrdno.

Barbara Pravi
foto: Profimedia

„Izuzetno sam ponosna i srećna, to je ono što sam i htela – kada smo drugi, imamo sve prednosti pobede. Napraviću svetsku turneju, upoznaću publiku širom sveta. S druge strane, nemam nikakvu obavezu ili restrikciju. Izuzetno sam srećna, savršeno mi je da budem druga“, rekla je pevačica u „Probudi se“.

Ovogodišnja Evrovizija je, kaže, bila posebna.

„Jeste bilo posebno jer nismo uspeli da se baš družimo. Bili smo malo izolovani zbog koronavirusa, ali što se tiče utisaka – bilo je jako intenzivno. Kada sam se vratila u Pariz, spavala sam nedelju dana. To su stvari koje čovek doživi jednom u životu“, rekla je ona.

Oduševljena je i pobednicima, italijanskim predstavnicima, te ističe da se nada da će ih gledati na koncertu.

„Zaista bih želela da ih gledam na koncertu, mislim da su jako dobro uživo. Dopala mi se pesma. Ne poznajem italijanski rok – ali sam bila pozitivno iznenađena. Nadam se da ću ih možda upoznati u Italiji ovog leta.“

Devojke iz grupe Hurricane su joj se takođe dopale.

„Naravno, gledala sam ih i na probama, mislim da je bilo genijalno. Plesale su na visokim štiklama, bilo je zadiviljujuće, ja to ne bih uspela nikada, verovatno bih pala. Nisam upoznala uživo, ali mislim da je bilo sjajno. Želim da se zahvalim svima koji su me podržali, hvala svim Srbima na podršci“, rekla je Barbara.

„Nadam se da ću doći u Srbiju, sa dedom, spakovaću ga u kofer“, dodala je ona.

Pričala je i o novoj muzici.

„Pokušavam da uvek budem iskrena i pravična prema sebi, to je meni jedina smernica u životu. Kada pišem, komponujem i kreiram ne razmišljam o modernosti, jedino razmišljam o emociji. Album će biti krajem avgusta, ne mogu vam dati datum. Pripremite se za kraj leta“, rekla je ona.

Evrovizija, Evrovizija 2021
foto: Printscreen

U Srbiju je bila jednom, i to sa dedom.

„Jednom sam bila u Srbiji, imala sam 12 godina, bila sam sa dedom. Ne znam da li to znate, ali išla sam na planine, u jedno selo. Tada sam naučila da pitam kako da kupim sladoled.“

Dotakla se i trenutka u kojem joj je stručni žiri Srbije dao maksimalnih dvanaest bodova, a ona je uživo u programu uzvikivala „Deda“.

„Zaista sam bila dirnuta, puno sam razmišljala o dedi u tom trenutku. On je sigurno plakao, svi smo plakali. Bilo je zaista prelepo jer moj deda puno priča i kada smo se videli po povratku, on je bio jako dirnut sa suzama u očima. Gledao me je širom otvoreih očiju, bilo je zaista dirljivo“, zaključila je Barbara.

Bonus video:

00:13

BOJANA POKAZALA KAKO SU UKRASILI SOBU ZA BEBU! Šijanova izabranica broji sitno do POROĐAJA, a jedan motiv na zidu baš DOMINIRA!

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.