ZAMRSILI KAO DA SU ŠPANSKA SERIJA! Manekenka ponovo sa BIVŠIM iako je VIĐENA da ljubi KONTROVERZNOG REPERA!
Foto: Profimedia

AUUUU!

ZAMRSILI KAO DA SU ŠPANSKA SERIJA! Manekenka ponovo sa BIVŠIM iako je VIĐENA da ljubi KONTROVERZNOG REPERA!

Šta se dešava?

Objavljeno:

Američki glumac Bredli Kuper (45) i ruska manekenka Irina Šajk (35) su već nekoliko puta u poslednjih par meseci uslikani tokom zajedničke šetnje sa njihovom ćerkom Leom De Senom na ulicama Njujorka, a to je podgrejalo glasine o njihovom pomirenju.

Naime, Bredli i Irina su fotografisani dok su provodili zajedničko vreme za ćerkom i sa dadiljom, ali sve zbunjuje to što se već danima uveliko priča o tome da lepa manekenka navodno ljubi repera Kanjea Vesta.

Kanje Vest, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Izgledalo je kao da je Bredli u utorak popodne uživao dok je razgovarao sa bivšom partnerkom. Zvezda filma "The Star is Born" uputio je manekenki pogled pun ljubavi, dok joj se slatko osmehnuo na jednom dečjem igralištu.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Podsetimo, Irina i Bredli su svoju vezu započeli 2016. godine, a ona se završila nakon četri godine, tačnije u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga i Bredlijeva nevera.

Međutim, Irina je prošle godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem

Lejdi Gaga, Bredli Kuper
foto: Profimedia

.

- Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.