BIVŠI VERENICI SADA I ZVANIČNO OBNOVILI ROMANSU! DŽEJ LO I BEN AFLEK UHVAĆENI ZAGRLJENI: Kad je suđeno, suđeno je!
Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Profimedia

divni!

BIVŠI VERENICI SADA I ZVANIČNO OBNOVILI ROMANSU! DŽEJ LO I BEN AFLEK UHVAĆENI ZAGRLJENI: Kad je suđeno, suđeno je!

"Najlepši par ikada", "Vau obožavam ih", "Tako sam uzbuđena, nadam se da nije u pitanju njena osveta", "Prelepo", glasili su komentari fanova

Objavljeno: 10:35h

Ben Aflek i Dženifer Lopez su zvanično ponovo zajedno. Naime, zgodni par je primećen dok su išli na romantičnu večeru u Los Anđelesu, a tom prilikom nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.

"Benifer" par kako su ih nekada zvali, ponovo su zajedno 17 godina nakon raskida veridbe 2004. godine, a izgledaju zaljubljenije nego ikad.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Par je prvi put primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

1 / 2 Foto: Profimedia

Iako su se u početku "trudili" da sakriju da su obnovili vezu, ovog puta su prošetali zagrljeni, a u jednom trenutku Džej Lo je slatko naslonila glavu na Benove grudi.

Paru se na večeri pridružio pevačicin dugogodišnji menadžer Beni Medina, koji se osmehivao od uha do uha dok je gledao u zaljubljeni par.

Džej Lo je tom prilikom nosila pink rolku, bež kaput i farmerke, dok je u ruci nosila roze tašnicu, a obula je bež štikle. Ben je nosio farmerke i majicu, preko koje je obukao crnu kožnu jaknu, a fanovi kažu da su oboje izgledali kao da je vreme za njih stalo.

"Najlepši par ikada", "Vau obožavam ih", "Tako sam uzbuđena, nadam se da nije u pitanju njena osveta", "Prelepo", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece i od koje se razveo 2018. godine.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Lopezova je u međuvremenu bila u braku sa pevačem Markom Entonijem, s kojim ima blizance - Maksimilijana i Emu.

Bonus video:

00:39

HAOS NA NASTUPU NATAŠE BEKVALAC: Zbog ogromne posete SPLAV KRENUO da tone, EVAKUACIJA u toku, STIGLA I POLICIJA! (FOTO, VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.