NEVEROVATAN PREOKRET! DONETA PRESUDA O STARATELJSTVU NAD DECOM KOJA SVE MENJA: Anđelina nikada besnija reagovala!
Foto: Profimedia

presuda!

NEVEROVATAN PREOKRET! DONETA PRESUDA O STARATELJSTVU NAD DECOM KOJA SVE MENJA: Anđelina nikada besnija reagovala!

Bred Pit konačno dobio starateljstvo nad decom, Anđelina se žali, Medoks odbija da nosi očevo prezime.

Objavljeno:

Posle pet godina mukotrpne sudske borbe, Bred Pit konačno je dobio zajedničko starateljstvo nad šestoro dece koje ima sa Anđelinom Džoli.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Brakorazvodni postupak holivudskog para pratile su brojne turbulencije. Glumica se žustro protivila ideji da njen bivši muž viđa decu, ali je na poslednjem ročištu presuđeno u Pitovu korist, što u praksi znači da će on sada nesmetano moći da provodi vreme sa Medoksom, Paksom, Zaharom, Šajlo i blizancima Vivijen i Noksom. Tokom pet godina, svedoci, među kojima su bili terapeuti, stručnjaci i ostale osobe bliske njihovoj deci, su se smenjivali, a iskazi menjali, da bi sudija Džon Oderkirk konačno jasno izneo svoj stav.

‒ Bred je samo želeo da mu se omogući da provodi više vremena sa svojom decom, dok je Anđelina činila sve da to spreči – otkrio je neimenovani izvor magazinu „US Weekly“.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Mediji s one strane Atlantika izveštavaju da će Džolijeva nastaviti pravnu borbu, uverena da je ovo samo privremena odluka.

‒ Anđelina ne dovodi u pitanje zajedničko starateljstvo, nju brinu neke druge stvari ‒ navode iz advokatskog tima holivudske glumice, koja smatra da je odluka suda nepravedna. Revoltirana je i što je sudija odbio da sasluša maloletnu decu i čuje njihove želje po pitanju starateljstva. Jedini je svedočio najstariji Medoks, koji je otvoreno stao na majčinu stranu.

‒ U svim službenim dokumentima Medoks odbija da koristi očevo prezime Pit. Njegova želja je da ga i zvanično promeni u Džoli, mada Anđelina to ne podržava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.