NIJE SAMO SANJA NAŠLA DEČKA! ZA IVANOM JURE SVETSKE ZVEZDE: Na Evroviziji zavela GLAVNU FACU! (FOTO)
Ivana Nikolić, Foto: Instagram printscreen

opa!

NIJE SAMO SANJA NAŠLA DEČKA! ZA IVANOM JURE SVETSKE ZVEZDE: Na Evroviziji zavela GLAVNU FACU! (FOTO)

Posle Džonija Depa Ivana Hurricane opet sa svetskom zvezdom

Objavljeno: 15:31h

Nije Sanja Vučić jedina članica grupe Hurricane koja je na ovogodišnjoj Evroviziji pronašla simpatiju. Otkako je objavila fotografiju sa svetski poznatim reperom Flo Rajdom, Ivanu Nikolić mediji spajaju upravo s njim.

Hurricane
foto: Prodimedia

Ni tri dana nakon finala Evrovizije na društvenim mrežama ne prestaju da se dele snimci s muzičkog događaja godine, te je tako Ivana Nikolić na Instagramu objavila fotografiju sa svetski popularnim reperom Flo Rajdom, koji je nastupao sa predstavnicom San Marina.

Ivana i Flo Rajda na fotografiji poziraju zagrljeni, a povod medijima da ih spajaju dalo je i to što je ova svetski poznata zvezda zapratila našu Uraganku na Instagramu. Osim toga, on je njihovu zajedničku fotografjiu prokomentarisao, a zatim ju je objavio i na svoj Instagram stori.

Ovo nije prvi put da Ivanu Nikolić mediji vezuju za neku slavnu facu. Naime, krajem 2019. godine mediji su danima pisali o zajedničkoj fotografiji lepe Uraganke i holivudskog glumca Džonija Depa, koga je srela tokom noćnog provoda dok je boravio u Beogradu.

Bonus video:

00:19

VODITELJKA EVROVIZIJE ZAVRŠILA U BOLNICI: Niki de Džeger se oglasila i otkrila šta joj se DESILO! (VIDEO)

(Espreso)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.