HOROR, OMILJENA GLUMICA OBOLELA OD NEIZLEČIVE BOLESTI: Da stvar bude još gora - i njen muž JE TAKOĐE!
Marša Kros, Foto: Print Screen Youtube

STRAŠNO!

HOROR, OMILJENA GLUMICA OBOLELA OD NEIZLEČIVE BOLESTI: Da stvar bude još gora - i njen muž JE TAKOĐE!

Očajna domaćica je obolela od teške bolesti

Objavljeno: 19:21h

Glumicu Maršu Kros (59) smo gledali u "Merlouz Plejsu" i "Očajnim domaćicama".

Uloga u seriji "Očajne domaćice" je definitivno proslavila i za kratko vreme postala mnogima omiljena glumica. Dok joj se svet divio, ona je prolazila kroz strašne periode u životu, ali osmeh nikad nije skidala sa lica

Ona se udala se za Toma Mahonija, a pomoću veštačke oplodnje dobila je ćerke u 45. godini.

Pre toga je bila osam godina u vezi sa tragičnim krajem. Naime, Marša je bila u vezi sa 25 godina starijim Ričardom Džordanom, koji je preminuo 1993. Imao je tumor na mozgu, a glumica je teško podnela ovu tragediju, piše.

Marša je otkrila pre dve godine da se i sama bori sa karcinomom, i to anusnog kanala. Kad je pobedila bolest, bez dlake na jeziku je progovorila o tome:

- Znam da postoje ljudi koje je sramota. Ali - čega? Pa, imaš rak! Nisi učinio ništa loše samo zato što si ga dobio u svom anusu. Mislim, stvarno, imaš većih problema od srama - rekla je Marša, koju su nakon dijagnoze čekali mučni dani - dve nedelje hemoterapije i šest nedelja zračenja.

Njenom sadašnjem suprugu 2009. godine je dijagnostikovan rak grla, a glumica je ispričala da život više ceni otkako su se oboje izborili sa bolešću. Doktor joj je rekao da su Maršin i rak njenog supruga verovatno povezani.

Danas Marša ima za cilj da podstakne ljude da se edukuju o ovoj bolesti.

- Anus, anus, anus! Samo se moraš naviknuti da ti se rak nalazi baš tamo - rekla je Marša. Bilo joj je važno da prihvati to mesto na telu kako bi joj pregledi postali što normalniji i kako joj ne bi bilo neprijatno da pita doktora sve što je zanima.

- Osećam se normalno, iako se radi o malo drugačijoj vrsti normalnosti na koju sam navikla pre raka. Nikad više neću svoje telo uzimati zdravo za gotovo i zahvalna sam mu na svemu za što je sposobno.

Glumica se godinam borila i da ostane u drugom stanju, a o tome je otvoreno govorila više puta.

- Svim ženama koje se nađu u ovakvoj situaciji želim da poručim da nikad ne odustaju od svoje borbe, jer se čuda zaista dešavaju - rekla je glumica koja je danas majka dvoje dece.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.