"MUČNO MI JE DA GA GLEDAM"! Fanovi zabrinuti zbog izgleda GLUMCA IZ "PRIJATELJA": Droga i alkohol su ga uništili!
Foto: Printscreen

šok

"MUČNO MI JE DA GA GLEDAM"! Fanovi zabrinuti zbog izgleda GLUMCA IZ "PRIJATELJA": Droga i alkohol su ga uništili!

Umesto da u fokusu okupljanja budu svi zajedno, ubrzo su se obožavatelji usredsredili na Metjua.

Objavljeno:

Američki glumac Metju Peri (51), koji se proslavio ulogom Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" se pojavio u najavi nove specijalne epizode pomenute serije u veoma lošem izdanju, pa su fanovi na svim društvenim mrežama izrazili svoju zabrninutost.

Dok je većinu obožavatelja razveselila činjenica što će moći da gledaju novi nastavak kultne serije "Prijatelji" 27. maja ove godine, drugi su se šokirali zbog izgleda i ponašanja Perija.

Naime, magazin "People" uradio je video intervju s Perijem, Dženifer Aniston, Lisom Kudrou, Kortni Koks, Metom Leblankom i Dejvidom Švimerom koji je objavljen na "Jutjubu", a u njemu su glumci govorili o omiljenim uspomenama sa seta i otkrili zašto će uvek biti tu jedni za druge kako sugeriše naslovna pesma serije.

Umesto da u fokusu okupljanja budu svi zajedno, ubrzo su se obožavatelji usredsredili na Metjua. Komentarisali su njegov izgled ispod snimka intervjua, ali i po svim društvenim mrežama.

Metju Peri, Prijatelji
foto: Print Screen Youtube

"Plačem. Volela bih kad bismo mogli da usrećimo Metjua kao što je on sve nas", "Upravo sam video intervju i ne mogu da verujem kako izgleda. To mi slama srce", "Mučno mi je da ga gledam ovakvog, samo gleda u prazno i polako govori", "Svi bismo morali da budemo zahvalni što je Metju uopšte živ. Prošao je kroz puno toga.", "Stvarno mi se cepa srce", "Metju Peri je heroj samo što se pojavio na okupljanju, još postoji nada da će se oporaviti. Nek si živ i zdrav Metju", glasili su neki od komentara fanova.

Metju Peri, Prijatelji
foto: Print Screen Youtube

Peri se prošle godine verio s 22 godine mlađom agentkinjom za talente Moli Hurvic s kojom je u vezi od 2018. godine i koja mu je bila velika podrška u borbi protiv zavisnosti od alkohola i droge.

- Odlučio sam da se verim. Srećom, u vezi sam s najboljom ženom na svetu u ovom trenutku - rekao je za "People". Glumac u poslednje vreme izgleda bolje nakon što je cele prošle godine zabrinuo svoje obožavatelje izdanjem u kom se pojavio u javnosti.

Metju Peri, Prijatelji
foto: Print Screen Youtube

Metju je nekada bio zavisan o leku "Vicodin", a počeo je da ga uzima nakon nesreće na skuteru za vodu. Uspešno mu je smanjivao bolove, ali s vremenom nije mogao da provede nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se lečio u nekoliko navrata, a prošle godine je otkriveno da je bio skoro svakodnevni korisnik raznih vrsta droga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.