TEŽAK PERIOD POZNATE PEVAČICE: Poslednjim atomima snage razmišljala da IZMENI TESTAMENT!
Foto: Printscreen Instagram

užas

TEŽAK PERIOD POZNATE PEVAČICE: Poslednjim atomima snage razmišljala da IZMENI TESTAMENT!

Ona se ovim virusom zarazila u martu 2020. godine.

Objavljeno: 10:24h

Američka pop zvijezda Pink (41) ispričala je kako se osećala kada je imala koronu te da joj je to bilo nadahnuće za novu pesmu.

U intervjuu koji je dala Marku Wrightu za radio Heart rekla je da joj je stvarno bilo loše i da je čak išla da promeni svoj testament.

Pink
foto: Pritscreen

Ona se ovim virusom zarazila u martu 2020. godine.

„Džejmson i ja smo bili stvarno bolesni, a Keri i Vilou nisu, pa znate u trenutku kada sam mislila da je za nas gotovo, nazvala sam svog najboljeg prijatelja i rekla sam da samo treba reći Vilou koliko je volim“, ispričala je pevačica.

Majka dvoje dece pojasnila je da je to iskustvo bilo nadahnuće za njenu novu pesmu 'All I Know So Far' koja je napisana iz perspektive roditelja koji zadnji put razgovara sa svojim detetom.

„Stvarno je zastrašujuće kada kao roditelj razmišljate o tome što ostavljate svom detetu? Šta ih učimo? Hoće li uspeti na ovom svetu? Šta im treba reći ako je ovo zadnji put da im išta kažem?“, pojasnila je Pink.

Prošle godine napisala je esej koji je izdao NBC News, gde je ispričala o svojoj i Džemsonovoj fizičkoj i emocionalnoj bitki sa bolešću. „Borba sa koronavirusom bila je fizički i emocionalno najizazovnije iskustvo koje sam prošla kao majka. Nedeljama nakon što smo saznali rezultate testa, moj sin je još uvek bio bolestan. Bilo je zastrašujuće ne znati što bi moglo slediti“, napisala je tada pevačica.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.