DŽEJ ZI OGOLIO DUŠU PA PRIZNAO ZAŠTO JE PREVARIO BIJONSE! Misterija DRUGE ŽENE i dalje je VAŽNA TEMA!
Foto: Profimedia

AUUUU!

DŽEJ ZI OGOLIO DUŠU PA PRIZNAO ZAŠTO JE PREVARIO BIJONSE! Misterija DRUGE ŽENE i dalje je VAŽNA TEMA!

Imao je odgovor na pitanje "kako to da se nisu razveli"

Objavljeno:

Iako je Džej Zi (47) suprug žene koja je proglašena najlepšom i najbogatijom na svetu, to ga nije sprečilo u preljubi.

Džej Zi je za New York Times priznao kako je i zašto prevario Bijonse.

njegovoj neveri dugo se nagađalo, a sada je napokon i potvrđeno da se neverstvo, koje je Bijonse opevala u svom hitu ‘Lemonade’, zaista i dogodilo.

- Zamotao sam svoje osećaje i to je dovelo do prevare - rekao je ponizno Džej Zi i dodao da su odmah nakon svega on i Bijonse išli kod psihologa na bračno savetovanje, koje je i zaslužno za opstanak njihovog braka.

Slavni muzičar priznao je da su ga traume iz prošlosti naterale da se ogradi od svojih osećaja, a to ga je navelo i da prevari svoju lepu suprugu.

- Morate preživeti, a kada ste u fazi preživljavanja tu nema mesta za emocije. Čak i kada imate ženu, kao što je bilo u mojem slučaju, emotivno se potpuno zatvorite - rekao je.

Iako nikada nije imenovao ženu s kojom je prevario Bijonse, ona ju je prozvala ‘Becki s lepom kosom’. Osim što je Bijonse pevala o njegovom neverstvu, o njemu je progovorio i sam Džej Zi u svom hitu "4:44".

Na pitanje kako to da se nisu razveli, muzičar je odgovorio:

- Većina ljudi bi se razvela jer otprilike 50 posto brakova završava se razvodom. Za mene je najgora kazna gledati lice osobe koju sam izneverio. Od tog sam incidenta zaista sazreo. Fokusiran sam na muziku i na umetnost koju Bijonse i ja zajedno stvaramo. Zajedno smo jači, a stvari koje su se dogodile ostavili smo u prošlosti - zaključio je Džej Zi.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.