NAJLEPŠA ŽENA SVETA SE POTPUNO SKINULA I BEZ STIDA EKRANIZOVALA SVE DELOVE: Jedan pogled na njih i padate u KOMU!
Foto: Printskrin/Instagram/irinashayk

auh!

NAJLEPŠA ŽENA SVETA SE POTPUNO SKINULA I BEZ STIDA EKRANIZOVALA SVE DELOVE: Jedan pogled na njih i padate u KOMU!

Dostigla vrhunac golišavosti.

Objavljeno: 18:12h

Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena sveta, a možda pomalo neočekivano - ali ova dama vrlo retko obraduje pratioce na Instagramu nekom golišavom, lascivnom fotografijom. No, ovog puta rešila je da zagolica maštu publici...

Slavna Ruskinja objavila je niz izazovnih fotografija na kojima je glavna zvezda njen bujni dekolte, ali i savršeno obla i podignuta zadnjica.

Na jednoj od fotografija pozira u neobičnoj crnoj bluzi koja je savršeno istakla njene grudi, a tu su i fotke u jednostavnoj, ali neverovatno seksepilnoj slip haljini boje šampanjca sa ogromnim dekolteom.

Irina se pohvalila i fotkama u toplesu, ali i jednom na kojoj je bez ustručavanja pokazala i izvajanu pozadinu. Ova 35-godišnjakinja zaista ima bajno telo, pa nije ni čudo da je jedna od najangažovanijih manekenki današnjice, iako je već gotovo dve decenije prisutna na modnoj pisti.

Irina Šejk
foto: Profimedia

Ove fotografije su oduševile njene pratioce, a prikupile su gotovo pola miliona lajkova za samo 8 sati i brojne komplimente. "Ti goriš", "Nema na svetu ovako lepe žene", "Kakav anđeo", "Čista elegancija i lepota", "Tako senzualno", samo su neki od stotine komentara tog tipa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.