PEVAČICA PRETUČENA I KRVAVA BEŽI OD PARTNERA: Prizor potpuno zaprepastio, MUČNE SCENE!
Scena iz spota, Foto: Foto: Youtube/fabiodandreaofficial

strahotno

PEVAČICA PRETUČENA I KRVAVA BEŽI OD PARTNERA: Prizor potpuno zaprepastio, MUČNE SCENE!

Pevačica je tvrdila kako je pokušala da pobegne od bivšeg, nasilnog supruga, kojeg je optužila za fizičko i emocionalno zlostavljanje

Objavljeno:

Melani Braun, članica popularnog benda Spice Girls, snimila je šokantan muzočki video o porodičnom nasilju u kojem se pojavljuje pretučena te prekrivena modricama i krvlju.

Pevačica u spotu za pesmu "Love Should Not Hurt", beži od agresivnog partnera, a snimk prati njihovu vezu od samog početka, no ljubav i srećne dane ubrzo zamenjuju nasiljem i suzama. Iza zatvorenih vrata, Mel ostaje sama i preplašena zbog monstruoznog ponašanja muškarca koji bi je trebao da je voli - u jednom trenutku partner je vuče po sobi i tuče, a ona posle šminkom pokušava da prekrije modrice na unakaženom licu. Video završava njezinim dramatičnim bijegom iz kuće pakla.

Inače, pevačica je i sama tvrdila kako je pokušala da pobegne od bivšeg, nasilnog supruga, kojega je optužila za fizičko i emocionalno zlostavljanje. On je sve negirao, piše Daily Mail.

Pet godina nakon razvoda, Mel B napokon je pronašla novu ljubav s aktualnim partnerom, no otkrila je i kako zbog svih privatnih muka i trauma koje je doživela dobrih godinu dana nije mogla podneti dodir ni jednog muškarca.

- Grozila sam se i običnog zagrljaja - priznala je pevačica, koja danas živi mirno i povučeno u Leedsu.

Podsetimo, pevačica se od bivšeg supruga razvela 2017. godine, a otkrila je kako i dan-danas pati od posttraumatskog stresnog poremećaja zbog nasilja kojem je bila izložena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.