NAJATRAKTIVNIJA JE SPORTSKA VODITELJKA, POVEZIVALI SU JE SA IBRAHIMOVIĆEM: Ljubi sa sa TOP FRAJEROM, strasti PUCAJU
Foto: Instagram

iznenadila!

NAJATRAKTIVNIJA JE SPORTSKA VODITELJKA, POVEZIVALI SU JE SA IBRAHIMOVIĆEM: Ljubi sa sa TOP FRAJEROM, strasti PUCAJU

Ona je bez trunke šminke i ljudi ne veruju kako izgleda.

Objavljeno:

Italijanska voditeljka Dileta Leota važi za najlepšu sportsku novinarku na svetu, a da ova titula nije došla bez razloga dokazuju i nedavne paparaco fotografije na kojima ova plavuša razmenjuje nežnosti sa dečkom Jamanom Džanom, a koje je objavio tamošnji portal "TgCom24".

Na fotografijama se vidi kako Dileta i poznati turski glumac i maneken, za kog tvrde da je "najpoželjniji" na svetu, nasmejani i zaljubljeni uživaju na jezeru Komo.

Italijanski mediji pušu da je "strast eksplodirala", ali i ističu koliko je popularna 29-godišnjakinja lepa, iako nema ni trunke šminke na licu.

I zaista, nemoguće je ne primetiti koliko gospođica Leota blista, te da i na neobrađenim, "sirovim" paparaco fotografijama i dalje izgleda fantastično, baš kao i na Instagramu gde je prati gotovo 8 miliona ljudi.

Inače, ove slike su i dokaz da je u ljubavnoj vezi Dilete i Džana sve u savršenom redu, iako su postojale spekulacije da su stavili tačku na svoj odnos.

Naime, jedan italijanski magazin objavio je njene privatne fotografije na kojima razmjenjuje nežnosti s potpredsednikom Rome Rajanom Fritkinom. No, ubrzo se ispostavilo da slike datiraju još iz decembra prošle godine.

Takođe, pisalo se i da je Dileta imala aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem , što su oboje demantovali, a čini se da za romansu ove plavuše i zgodnog Turčina nema zime.

Podsetimo, ova sportska novinarka prenosi mečeve serije A, a na tu poziciju dospela je nakon što su njene skandalozne gole fotografije dospele u javnost 2016. godine. No, to joj nije pomrsilo konce, već joj je pomoglo u karijeri.

Inače, zanimljivo je da je Džan poreklom sa naših prostora, odnosno iz Prištine. Tačnije deda mu se rodio u ovom gradu.

"Moj deda je živio u Prištini gde se i rodio. Moja baba je iz Skoplja. Ali nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu baš kao i ja", prokomentarisao je jednom prilikom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.