U GORUĆEM IZDANJU SA DEKOLTEOM DO PUPKA POKAZALA DA JE PREBOLELA BIVŠEG I OŽIVELA STARU ROMANSU SA BENOM AFLEKOM?!
Foto: Profimedia

AUUUU!

U GORUĆEM IZDANJU SA DEKOLTEOM DO PUPKA POKAZALA DA JE PREBOLELA BIVŠEG I OŽIVELA STARU ROMANSU SA BENOM AFLEKOM?!

Nikad bolje nije izgledala.

Objavljeno:

Iako je nedavno prošla kroz težak prekid četverogodišnje veze s bejzbolašem Aleksom Rodrigezom (45), glumica, pevačica i velika zvezda Dženifer Lopez (51) očigledno više ne tuguje te izgleda sjajno. Zablistala je na koncertu Vax Live u Los Angelesu, koji je organizovan sa ciljem podizanja svesti o važnosti vakcina.

Latino diva je na crvenom tepihu ukrala poglede pokazavši dekolte u belom kombinezonu sa izrezom do pupka, koji potpisuje libanski modni dizajner Elie Saab.

Tokom večeri promenila je čak četiri atraktivna outfita, pa se tako po izlasku na pozornicu presvukla u još jedan kombinezon. Reč je o nežno ružičastoj blještavoj kreaciji sa dubokim dekolteom i dugim širokim rukavima, posutoj perjem, sa bezbroj perlica, dizajnera Zuhaira Murada, također Libanca.

Zvezda je potom pokazala zavidnu liniju u Roberto Cavalli mini žutoj haljini s izrezom do vrha bedra i visokim čizmama, upotpunivši look visokim repom i jakim make-upom. Minijaturnu haljinu ubrzo je zamenila obukavši kričavi triko u kombinaciji ružičaste, žute i zelene boje koji je pokazao svu čar njezinih oblina.

Da je J. Lo preboljela bivšeg verenika svedoči i njeno sve intenzivnije druženje sa glumcem i nekadašnjim partnerom, sa kojim je takođe bila verena, Benom Affleckom (48). Navodno je glumac u niskom startu do čekao prekid svoje neprežaljene ljubavi s Rodriguezom, a sada su uočeni u istome automobilu. Doduše, ne istovremeno.

Page Six sada otkriva kako bivši verenici provode dosta vremena zajedno u Los Angelesu.

Affleck je primećen više puta kako odlazi do njenog doma, a glumca do kalifornijske vile latino dive vozi beli terenac, koji je navodno u njenom vlasništvu.

Iako nekadašnji ljubavni par još nije uhvaćen zajedno, neimenovani izvor je za Page Six rekao kako je osiguranje Afflecka pokupilo nedaleko od njene vile, a potom i odvezlo nakon nekoliko sati provedenih tamo..

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Bliski prijatelji tvrde da u njihovom druženju nema ništa neobično, jer iako su prekinuli veridbu nikad nisu prestali biti prijatelji. U godinama nakon razvrgavanja veridbi znali su se viđati i između njih nikada nije bilo zle krvi.

Po povratku sa snimanja filma “Shotgun Wedding” u Dominikanskoj Republici, Lopez je viđena i na večeri sa Rodriguezom u hotelu Bel-Air. Na ovom su mestu, nedaleko od njene vile vredne 28 miliona dolara, bivši verenici prvi su put izišli na sastanak 2017.

Ipak, čini se da za J. Lo taj hotel nema sentimentalnu povezanost jer je dan ranije u istom hotelu viđen i Affleck kojeg je odvezao beli terenac, Escalade, isti onaj koji je par sati kasnije odvezao Dženifer i njenog saradnika na poslovni sastanak.

Affleck je viđen kako izlazi iz njene kuće na Bel Airu, a u četvrtak, su ga prietili kako svojim automobilom dolazi do hotela Bel Air, gde ga je ponovno pokupio beli terenac, odvezao ga do kuće Jennifer Lopez te ga tri i po sata kasnije vratio do hotela.

Obožavani bivši par, poznat i po hibridnom imenu "Bennifer", upoznao se još 2002. na snimanju filma "Gigli". Tada je Lopez bila udana za Crisa Judda (51), ali razveli su se 2003., nakon čega su ona i Affleck javno prekinuli svoju romansu.

- Imala sam osećaj da je to ljubav mog života - izjavila je pevačica 2016. za People, prisećajući se upoznavanja s Benom Affleckom.

Ben Aflek, Ana de Armas
foto: Printscreen

Ubrzo nakon objave veze, oči javnosti bile su uprte u slavni par. Sve se činilo idiličnim, datum za venčanje bio je zakazan, ali njihova ljubav pokleknula je pod medijskim pritiskom.

- Njih dvoje su se dogodili u pogrešno vreme. Jednostavno, bilo je mnogo prepreka između njih, ali nikada nisu skrivali da je to prava ljubav - rekao je jedan od neimenovanih izvora koji su se oglasili u stranim medijima, otkrivši kako je Affleck kontaktirao Lopez u želji da isprave neke stvar iz prošlosti.

Budući da su i J. Lo i Affleck trenutno slobodni, možda je upravo glumac razlog za brzog oporavka dive nakon prekida.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.