ČUVENA GLUMICA IZGUBILA 30 KILOGRAMA, PA SE SLIKALA U TANGAMA: Niko ne može da veruje šta smo videli! (FOTO)
Rebel Wilson, Foto: instagramscreen

au

ČUVENA GLUMICA IZGUBILA 30 KILOGRAMA, PA SE SLIKALA U TANGAMA: Niko ne može da veruje šta smo videli! (FOTO)

Nakon što se početkom meseca odvažila i skinula gola za sunčanje, što je snimila za svoj Instagram, sada je pozirala u tanga bodiju

Objavljeno: 08:18h

Glumica Rebel Wilson u samo godinu dana potpuno je promenila svoj izgled i imidž. Izgubila je više od 30 kilograma, potpuno promenila stil života, a odvažila se i na društvenim mrežama gde često sada pokazuje novo, vitkije telo. Nakon što se početkom meseca odvažila i skinula gola za sunčanje, što je snimila za svoj Instagram, sada je pozirala u tanga bodiju.

zabava, zvezda, Rebel Vilson
foto: printscreen

Podsetimo, Rebel je suvišne kilograme izgubila zahvaljujući treninzima i zdravom načinu ishrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namerom da smrša i prozvala je 2020. godinom zdravlja.

Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vežbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu. - Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila pre Rebel.

Nedugo nakon toga pronašla je i ljubav u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka milionera Jacoba Buscha, no ljubavna idila nije potrajala. Već se neko vreme šuškalo o prekidu njihove veze, a glumica je sada to konačno i potvrdila. – Izgubljena u mislima ova slobodna cura korača prema Super Bowlu – napisala je Rebel u opisu fotografije. Šta je presudilo njihovoj ljubavi, za sada nije poznato.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.