POZNATE UNIŠTILI BIVŠI PRIJATELJI: Poznavali su ih pre SLAVE I NOVCA, pa otkrili njihovu pravu istinu i MRAČNA LICA
Foto: Printscreen

šok

POZNATE UNIŠTILI BIVŠI PRIJATELJI: Poznavali su ih pre SLAVE I NOVCA, pa otkrili njihovu pravu istinu i MRAČNA LICA

Ovo su odgovori koji su privukli najviše pažnje...

Objavljeno:

Korisnici Redita koji su poznavali holivudske face pre nego što su se proslavile otkrili su kako su se ti ljudi ponašali pre slave.

Neki su išli u školu s poznatim glumcima i muzičarima, neki su radili s njima, a neki su čuli priče od članova svoje porodice.

Ovo su odgovori koji su privukli najviše pažnje...

"Išla sam u srednju školu sa Sandrom Oh. Bila je smešna, pametna, odlična... Jako je volela da učestvuje u predstavama. Baš mi je drago da je uspela i znam da još održava kontakt sa ljudima iz srednje škole. Ponekad ih se može videti na dodelama nagrada."

"Moja prijateljica bila je dobra s Tomom Henksom u srednjoj školi i s njim je išla na matursko veče. Još uvek joj piše personalizovane rođendanske čestitke."

"Dženifer Lorens. Sredinom sedmog razreda preselila sam se u Luizvil, Kentaki. Bila mi je prva prijateljica tamo, prva osoba u čijoj kući sam prespavala. Bila je drugačija od mene, navijačica, njeni su imali para, ali su bili zaista sjajni. Obe smo bile nekako čudne na svoj način, pa smo se brzo zbližile. Sećam se njenog rođendana na farmi njene porodice. Pod trampolinom je poljubila našeg prijatelja Džona. Nismo prestajale da pričamo o tome. Međutim, godinu i po dana kasnije preselila se u Njujork."

"Išla sam u školu s Megan Foks. Vozila se istim busom kao i ja u školu i uglavnom se držala po strani. Momci su se tukli oko toga ko će sesti pored nje, ali ona je uglavnom bila veoma stidljiva i nije puno govorila."

"Najbolji prijatelj mog tate bio je u ekipi sa Brusom Vilisom. Kaže da je svirao harmoniku, stalno nosio havajske košulje, vozio Kamaro i bio totalni š*pak."

"Moja baka je godinama radila u Dolivudu. Kad je umrla, Doli Parton nam je poslala cveće kući. Predivna je."

"Kris Evans je baš bio odvratan kao popularni lokalni tinejdžerski glumac. Ali izgleda da je odrastao i prestao da bude takav i drago mi je zbog njegove karijere."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.