NAJOBDARENIJA ŽENA NA SVETU U MINIJATURNOM BIKINIJU UČI PRAVO: Mnogi zbog nje žele da upišu fakultet, PUCA KAKVA JE
Foto: Instagram

VREDNA!

NAJOBDARENIJA ŽENA NA SVETU U MINIJATURNOM BIKINIJU UČI PRAVO: Mnogi zbog nje žele da upišu fakultet, PUCA KAKVA JE

Kad vidimo kako Kim Kardašijan uči, svi bismo u školu.

Objavljeno: 10:12h

Rijaliti zvezda, modni, mejkap guru i od nedavno milijarderka Kim Kardašijan u intervjuu za "Vogue" početkom 2019. godine otkrila je da je upisala Pravni fakultet, da vredno sprema ispite i da uči 18 sati nedeljno. Kim bi još zagrejala stolicu, ali ne može da stigne zbog obaveza oko dece.

Kim Kardašijan planira da započne novu karijeru kad položi sve ispite 2022. godine. Naime, Instagram zvezda se specijalizuje za kriminalističko pravo.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Veoma je ozbiljna u svojoj zamisli i posvećena što se tiče pripreme predstojećih ispita. Svoje pratioce obaveštava kako napreduje učenje, a u tome joj pomažu kolege sa kojima je zajedno na fakultetu.

Kim je ostala još jedna godina da ispuni zadati cilj, odnosno, da završi fakultet 2022. godine. Kako bi svima pokazala kako je vredan i posvećen student objavila je fotografiju u minijaturnom bikiniju uz opis: "Učenje na Suncu".

1 / 3 Foto: Instagram

"Za koju pravnu školu učiš? Pitam za prijatelja", "Ovo me je motivisalo da uzmem knjigu u šake", "Budi moj advokat", "I ja se isto ovako obučem kad spremam ispit", sarkastično su komentarisali pratioci.

Iako su mnogi mislili da Kim laže da studira, zapravo paparaci su je nekoliko puta fotografisali kako ide na fakultet.

U ovom konkretnom slučaju krenula je na ispit.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.