CEO SVET U ČUDU GLEDA NOVOG DEČKA KARDAŠIJANOVE: Mršav je kao štapić, a išaran kao ZMIJA, zajedniče FOTKE su im HIT
Foto: AP

SVAŠTA

CEO SVET U ČUDU GLEDA NOVOG DEČKA KARDAŠIJANOVE: Mršav je kao štapić, a išaran kao ZMIJA, zajedniče FOTKE su im HIT

No, otkako je svet doznao da su zajedno, Trevis i Kortni ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, a reakcije na njihove zajedničke fotke na društvenim mrežama su podeljene

Objavljeno:

Najstarija sestra iz porodice Kardašijan-Džener, 42- godišnja Kortni Kardašijan, u februaru je na svom Instagramu potvrdila vezu s bubnjarom benda Blink-182 Trevisom Barkerom.

Par je do tada nekoliko meseci uspešno skrivao vezu od javnosti, a pre toga su godinama bili bliski prijatelji. No, otkako je svet doznao da su zajedno, Trevis i Kortni ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, a reakcije na njihove zajedničke fotke na društvenim mrežama su podeljene.

I dok obožavatelji Kortni Kardašijan uglavnom podržavaju njihovu vezu, Trevisovi su malo skeptičniji i mnogi na društvenim mrežama komentarišu kako su nespojiv par. Podeljena mišljenja izazvala je i Trevisova objava na Instagramu, kojom je Kortni čestitao rođendan i u kojoj je, između ostalog, podelio i snimak na kome mu ona sisa palac.

„Nisam očekivao ovakav snimak“, „Ovo je Instagram, prijatelju, ne porno stranica“, pisali su mu tada pratioci kojima se video nije baš dopao.

Kortni je nakon toga objavila i fotografije s proslave rođendana na kojima su veliku pažnju privukle Trevisove tetovaže. Bubnjar je pozirao okrenut kameri leđima i bez majice, te je pokazao da gotovo nema nijedan komad kože bez tinte od vrha glave do zadnjice.

Pre nego što su počeli da se zabavljaju, Kortni i Trevis godinama su živeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Kalabasasu i kretali se u istim krugovima, te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine, kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Anđelesu, ali tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga su često mogli da se vide zajedno.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melisom Kenedi i Šanom Moakler, s kojom ima i dvoje dece, 15-godišnju Alabamu Luelu i 17-godišnjeg Landona Ašera. Kortni je majka troje dece – šestogodišnjeg Reina Estona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Mejsona Deša, a svima je otac Skot Disik, s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.