ZAVEO JU JE KADA JE IMALA 19 GODINA, PRE NJE JE BIO U BRAKU SA MONIKOM BELUČI: Uslikani na plaži, ONA PUCA KAKVA JE
Foto: Profimedia

top!

ZAVEO JU JE KADA JE IMALA 19 GODINA, PRE NJE JE BIO U BRAKU SA MONIKOM BELUČI: Uslikani na plaži, ONA PUCA KAKVA JE

Pozirala u najoskudnijem bikiniju, a on se polomio da napravi savšenu fotku njene zanosne figure.

Objavljeno: 18:09h

Francuski glumac Vensan Kasel (54) nedavno je uhvaćen na jednoj brazilskoj plaži u Rio de Žaneiru u društu mlađane supruge Tine Kunaki (24), a već duže vreme paru je ova južnoamerička država baza.

Vensan Kasel
foto: Profimedia

Najčešće provode vreme na plaži, a ne libe se da razmenju strasti pred svima i uživaju u tome da pokazuju svoja izvajana tela.

Uprkos tome što Kasel naporno vežba da bi ostao u formi i parirao 31 godina mlađoj partnerki, ona ga je ipak zasenila u crvenom minijaturnom bikiniju.

Vensan Kasel
foto: Profimedia

Ova manekenka može da se pohvali izrazito vitkom figurom, predugim nogama i bujnim grudima, što rado pokazuje i na društvenim mrežama, te nije ni čuda što je insistirala da je Vensan fotografiše u ovom provokativnom kostimu.

Slavni Francuz nije bio lenj, te je pokušavao da napravi savršenu fotografiju svoje supruge, a u ime toga je čak klečao na pesku i tražio najbolji ugao. Posle toga je drage volje sa Tinom pozirao i za zajednički selfi.

Vensan Kasel
foto: Profimedia

Podsetimo, Kasel je pre Tine bio u braku sa Monikom Beluči, sa kojom ima i dve ćerke - Devu i Leoni. Tačku na brak su stavili 2013, a glumac je tri godine kasnije sreću ponovo pronašao sa lepom Tinom, koja je tada imala svega 19 godina.

Par je stao na ludi kamen u avgustu 2018. na jugu Francuske, a u aprilu 2019. dobili su i ćerkicu Amazoniju.

Praktično su nerazdvojni i oboje ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo - Vensan često na društvenim mrežama ima romantične izlive ljubavi. Jednom prilikom napisao je da je "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.