OŠIŠALA SE NA ĆELAVO IZ INATA! Pevačica spomenula HRIŠĆANSTVO i NORME koje su joj NAMETNUTE: Sada se OSLOBODILA!
Foto: Profimedia

AUUUU!

OŠIŠALA SE NA ĆELAVO IZ INATA! Pevačica spomenula HRIŠĆANSTVO i NORME koje su joj NAMETNUTE: Sada se OSLOBODILA!

- Zaista sam uzbuđena što imam priliku da razgovaram sa nekim ko razume o čemu pričam, ko je prošao to što sam i ja prošla - započela je Dru.

Objavljeno:

Svetska pevačka zvezda Demi Lovato, koja je nedavno objavila dokumentarac "Dancing with the devil" u kojem je pričala o svojim problemima sa narkoticima. Demi je gostovala u emisiji kod Dru Barimor, gde je analizirala kako se oseća nakon objavljivanja dokumentarca.

- Zaista sam uzbuđena što imam priliku da razgovaram sa nekim ko razume o čemu pričam, ko je prošao to što sam i ja prošla - započela je Dru.

- Dugo sam se trudila da budem neko ko nisam, a sad sam napokon sebi dopustila da budem ono što jesam - rekla je Demi Lovato u emisiji "The Drue Barrymore show".

U poslednje vreme pop zvezda ima kratko ošišanu kosu za koju kaže da je oslobađajuća, te je objasnila koliko joj ova "površna" promena znači.

Objasnila je da je to učinila jer je samo želela da se oslobodi svih stereotipa i očekivanja koja su joj kroz život nametnuta.

- Ošišala sam se zato što sam želela da sebe oslobodim od svih polnih, se*sualnih normi, koje su mi nametnute kao hrišćanki sa juga. Kad sam odsekla kosu, osetila sam se toliko oslobođeno. Sada kada posedujem ono što jesam, osećam se srećnije nego ikada. Tajne te razbole, a sada nema tajne koja je ostala da je svet sazna - objasnila je Demi.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Napokon se oseća slobodnom i više ne mari za tuđa očekivanja.

- Ova frizura je samo vizuelni podsetnik da sam nova ja u pitanju - objasnila je i dodala da je ne zanima kome se to sviđa, a kome ne.

- Ovo sam napravila za sebe. To mi je trebalo - rekla je, a Dru Barimor, koja je i sama bila dečija zvezda, potvrdila je Demino razmišljanje o svetu i tome kako ih ljudi gledaju.

- Moji roditelji, učinili su najbolje što su znali i mogli. Ne postoji priručnik o tome kako odgajati dečiju zvezdu - rekla je velikodušno.

Prisetila se kako je kao dete stalno imala sukobe s roditeljima koje je završavala rečenicom "ja sam ta koja plaća račune". Na to je nastavljala sa razmišljanjem da ako radi kao odrasla osoba, onda ima pravo da živi kao odrasla osoba, misleći na begove iz kuće u kasno doba noći jer je želela da zlazi.

- Bilo je izazovno - priznala je Demi, a za svoje detinjstvo pojasnila da je bilo teško shvatiti svoje mesto u to vreme.

- Odrasli odlaze s posla i idu na piće, a deca, šta mi (radimo) - pitala je.

- Pogotovo kad postaneš tinejdžer u Holivudu. Tvoji vršnjaci izlaze napolje, druže se, a što ti radiš? Imaš 17 godina i razmišljaš: "Pa, šta ja moram da uradim da se i ja mogu malo zabaviti?" - prisetila se Demi.

- Ali stvarnost je bila da se odrasli nisu ni približno tako zabavljali kao ja - priznala je Demi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.