NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTA! UDOVICA KOBIJA BRAJANTA PODELILA POTRESNE FOTOGRAFIJE: Voleće ga do groba!
Vanesa i Kobi Brajant, Foto: Profimedia

tuga...

NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTA! UDOVICA KOBIJA BRAJANTA PODELILA POTRESNE FOTOGRAFIJE: Voleće ga do groba!

Tužan dan za neutešnu udovicu!

Objavljeno:

Prošlo je gotovo godinu dana otkad je Vanesa Brajant izgubila supruga i ćerku u tragičnoj helikopterskoj nesreći, i od tog dana nije prestala da tuguje.

Dodatnu tugu u njenom srcu izazvala je i 20. godišnjica venčanja s bivšom NBA zvezdom Kobijem Brajantom, te je 38-godišnja udovica podelila i nekoliko fotografija i postova kako bi odala čast njihovoj nepokolebljivoj vezi na taj za oboje poseban dan.

Vanesa i Kobi Brajant
foto: Profimedia

"Volim te sad, zauvek i uvek", napisala je neutešna 38-godišnja Vanesa. Sliku na kojoj se ljubi s pokojnim košarkašem na njihovom venčanju, potpisala je riječima: "Srećna ti godišnjica, dušo. Volim te. 20 godina".

U narednom postu je podelila i video nastao tokom početka Kobijeve karijere, u kojem s puno ljubavi i zanosa priča o njihovoj vezi. "Zabavno je, lepo nam je zajedno. Strašno je volim, a i najbolji smo prijatelji takođe. To je blagoslov", kazao je tada slavni igrač Lakersa.

Neutešna Vanesa primila je pravu lavinu podrške od brojnih slavnih prijatelja koji su joj slali poruke ruže i komentare kojima su izjavljivali saučešće. Bivši igrač Lakersa Pau Gasol i njegova supruga Katerine Mek Donel poslali su Vanesi prelep buket u obliku srca, a omiljeni cvećar porodice Kardašijan pobrinuo se da s njegovim buketom Kobijeva udovica primi i puno ljubavi i suosećanja. Dženifer Lopez, koja je nedavno prekinula veridbu s Aleksom Rodrigezom, poručila je Vanesi da "prava ljubav traje zauvek".

Oskarovka Viola Davis napisala je: "Šaljem ti PUNO ljubavi danas", a sličnu poruku poslala je i glumica Lili Kolins. Za nju težak i emotivan dan, Vanesa Brajant je provela sa ćerkom Kapri na plaži.

Da joj nimalo nije lakše s vremenom Vanesa je pokazala i na Dan zaljubljenih, kad je napisala post o tuzi. "Da budem iskrena - tuga je izmešano klupko emocija. Jedan dan se na trenutak smeješ, a sledeći dan poželiš da nisi živ. Ali nađite razlog za život", napisala je tada slomljena udovica košarkaške legende.

A upravo njene tri kćeri koje je dobila u braku s Kobeom: 18-godišnja Natalia, 4-godišnja Bianka i jednogodišnja Kapri njen su razlog da nastavi dalje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.