UMRLA ZVEZDA SURVAJVERA: Ubio je RAK u 50. godini!
Foto: Shutterstock

STRAŠNO

UMRLA ZVEZDA SURVAJVERA: Ubio je RAK u 50. godini!

Ćerka se oprostila potresnim rečima.

Objavljeno: 12:23h

Sundai Burkuest, inspirativna takmičarka iz 2016. u takmičenju "Survivor: Millenials vs. GenX", umrla je u nedelju nakon bitke sa rakom jednjaka i jajnika, što je bila njena druga bitka protiv raka u poslednjoj deceniji.

Imala je 50 godina.

Njena ćerka, Kennedi Burkuest, odala je počast "mojoj neverovatno lepoj mami" na Instagramu u nedelju.

"Hvala ti što si se borili jednako čvrsto kao i onoliko dugo koliko i jeste. Hvala ti što si bila najbolji prijatelj, uzor, sestra i moja majka sve u jednom. Hvala što si me odgojili da volim Isusa i pokažite ta ljubav prema drugima “, napisala je Kenedi.

"Volim te do neba i nazad milion puta. Znam da ćemo se jednog dana ponovo sresti. Do tada ću provoditi svaki minut nedostajući i pokušavajući da te učinim ponosnom. Počivaj u miru, mama."

Voditelj „Survivor“ -a Jeff Probst odao je počast na Instagramu, napisavši da je „imala jedan od najsjajnijih osmeha bilo koje osobe koja se ikada takmičila u„ Survivoru“.

Zračila je dobrotom i razumevanjem prema svima koji su imali sreće da budu u njenom prisustvu “. Dodao je: "Činilo se da ona razume bolje od većine da je život za življenje, pa recite da život kad god je to moguće."

Burkuest je pisala o svojoj borbi protiv raka u filmu „Grit Girl: Power to Survive“ iz 2018. godine i održala motivacione govore o izvlačenju iskušenja, oslanjajući se u velikoj meri na svoju hrišćansku veru.

Dijagnostikovana sa rakom dojke u aprilu 2012. godine, podvrgnuta je pet operacija, osam rundi hemoterapije i 28 dana zračenja, napisala je Burkuest u svom profilu „Preživljavanje“. "Još uvek sam ovde! Bilo mi je važno da me moja deca doživljavaju kao" ratnika, a ne kao cmizdrilac ", napisala je. "Naravno, bilo je teško, ali ne bih dozvolio da mi rak preuzme život. Zbog svoje vere uspeo sam da šutnem rak!"

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.