UZBUDIO SE, SVI POGLEDI UPRTI KA DOLE: Bivši dečko Majli Sajrus uhvaćen u HIT situaciji, SAMO ŠTO NIJE ISPALO!
Foto: Profimedia

AUUUU!

UZBUDIO SE, SVI POGLEDI UPRTI KA DOLE: Bivši dečko Majli Sajrus uhvaćen u HIT situaciji, SAMO ŠTO NIJE ISPALO!

Pevačica "ima samo dobre frajere".

Objavljeno:

Bivši dečko američke pevačice Majli Sajrus (28), Kodi Simpson (24) je uslikan na bazenu dok je imao čas plivanja, a čini se da je muzičar tom prilikom imao erekciju.

Naime, Kodi je uslikan u maslinastozelenim "Speedo" gaćicama, a fanovi se pitaju da li je u tom trenutku bio uzbuđen, pošto je imao izbočinu "tamo dole".

On je na sebi imao naočare za plivanje, vodootporni sat na ruci, kao i peraja na nogama, a sve vreme je bio veoma skocentrisan i posvećen času.

Kodi se navodno sprema za predstojeće takmičenje u Gold Kostu u Australiji. On je ovom prilikom pokazao i brojne tetovaže koje ima na telu, a fanovi kažu da je šteta što su on i Majli Sajrus raskinuli, kao i da pevačica "ima samo dobre frajere".

Kodi Simpson
foto: Profimedia

Podsetimo, američka pevačica i tekstopisac Majli Sajrus je raskinula sa bivšim dečkom Kodijem Simpsonom u avgustu prošle godine nakon manje od godinu dana veze.

Par se zabavljao od oktobra 2019. godine nakon što se Majli razvela od glumca Lijama Hemsvorta (30), s kojim je bila u braku dve godine.

Razlog raskida sa Kodijem do sada nije poznat, ali su izvori bliski njima potvrdili ovu informaciju medijima kada se dogodio raskid.

Majli i Kodi su ostali u prijateljskim odnosima, jer je Kodi nedavno na društvenoj mreži Instagram javno čestitao svojoj bivšoj devojci na novim poslovnim uspesima, a oni su i pre veze bili veoma dobri prijatelji još od 2015. godine, no nije poznato kako je Majli reagovala na to što je jako brzo zamenjena.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.