PRVO OGLAŠAVANJE NAKON RASKIDA! Šuškalo se da je Džej Lo PREVARENA, a sada je sve otkriveno: Imali su POTEŠKOĆE!
Foto: Profimedia

AUUUU!

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON RASKIDA! Šuškalo se da je Džej Lo PREVARENA, a sada je sve otkriveno: Imali su POTEŠKOĆE!

Oni su otkrili detalje i istakli da će svako krenuti svojim putem nakon rastanka.

Objavljeno:

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez i bivši bejzbol igrač zvanično su potvrdili da su okončali svoju romansu, kao i veridbu, nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije virusa korona.

Oni su otkrili detalje za "Today" i istakli da će svako krenuti svojim putem nakon rastanka.

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku - piše u zvaničnoj objavi za medije.

Spekulacije o raskidu kolale su tokom marta, a mediji su pisali kako su otkazali veridbu. Međutim, oni su se kasnije oglasili i rekli "kako rade na nekim stvarima" i na taj način demantovali njihove tvrdnje.

Takođe, nakon priča o rastanku, pojavile su se njihove paparaco fotografije, koje su nastale dok su razmenjivali nežnosti u Dominikanskoj Republici, gde je Dženifer snimala film "Shotgun Wedding". Nakon toga izvor je rekao za "ET" da je "par još uvek veren" i dodao kao "kao svi parovi, imaju nekih poteškoća".

- I deca Džej Lo i Aleksa Rodrigeza definitivno žele da oni to reše i da njihovi roditelji budu srećni, šta god to podrazumevalo. Njihova deca su postala toliko bliska i svi se nadaju najboljem. Još uvek se vole i ostaju zajedno - istakao je izvor ranije.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Podsetimo, Dženifer i Aleks su obelodanili da su se verili na Bahamima 2019. godine, posle dve godine romanse. Venčanje su odlagali dva puta, o čemu je pevačica i glumica govorila pre nekoliko meseci.

- Morali smo da otkažemo venčanje zbog korone i karantina. Zapravo smo to već dva puta učinili, samo što ljudi to ne znaju - izjavila je Dženifer i otkrila da su nekoliko puta posetili terapeuta, kao i da je to pomoglo njihovoj vezi tokom teškog razdoblja.

Za sad nije poznato kada su počeli problemi u njihovoj vezi, ali glasine o raskidu usledile su posle priča da je Aleks prevario Džej Lo sa zvezdom "Southern Charma" Medison Le Kroj. Međutim, on je tada te navode demantovao.

(Espreso/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.