DEVOJKE SU LUDELE ZA NJIM, A SADA JAVNO PRIZNAO DA JE HOMOSEKSUALAC: Od pritiska hteo da izvrši SAMOUBISTVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST!

DEVOJKE SU LUDELE ZA NJIM, A SADA JAVNO PRIZNAO DA JE HOMOSEKSUALAC: Od pritiska hteo da izvrši SAMOUBISTVO!

Skupio snage da prizna iskreno svoju sekualnost.

Objavljeno:

Kolton Andervud prvi put se javno otvorio o svojoj seksualnosti, otkrivajući u emotivnom intervjuu u sredu da je homoseksualac.

Bivša zvezda „Bachelora“ rekao je za „Dobro jutro Ameriko“ da je bio spreman da živi kao svoje autentično ja nakon „mračnog“ perioda u ličnom životu.

„Dugo sam bežao od sebe“, rekao je Andervud voditelju Robinu Robertsu. „Mrzim sebe već dugo. A ja sam gej. Pomirio sam se s tim početkom ove godine i obrađivao sam ga, a sledeći korak u svemu ovome bio je nekako davanje do znanja ljudima. “

29-godišnjak se prisetio vremena kada je „radije umro nego što bi rekao:„ Ja sam gej “, a to je bila neka vrsta mog poziva za buđenje“, i rekao da je takođe razmišljao da sebi naudi.

„Bilo je trenutka u LA-u da sam se probudio i nisam mislio da ću se probuditi“, rekao je. „Nisam imao nameru da se probudim, a jesam.“

coltonunderwood
foto: Profimedia

Ovih dana je, međutim, rekao da je „najsrećniji i najzdraviji koji sam ikada bio u životu“.

Undervood je bio vodeći u 23. sezoni „The Bachelor“, koja je emitovana 2019. Svoju poslednju ružu poklonio je Kasi Randolf, ali je na kraju odlučio da je ne zaprosi. Par je prekinuo vezu prošle godine, a Kasi je privremeno dobila zabranu pristupa Andervudu nakon što ga je optužila da je vreba.

Andervud je rekao Robertsu da je "voleo sve u vezi sa" Randolfovom, ali rekao je da se "vodio unutrašnji sukob" tokom veze.

„Voleo bih da sam bio dovoljno hrabar da se popravim pre nego što sam nekoga slomio“, rekao je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.