LJUBAV BEZ SKANDALA! HOLIVUDSKI PAR ZAJEDNO SKORO 4 DECENIJE: Strast i romantika i dalje postoji!
Goldi Hon, Foto: Profimedia

divno!

LJUBAV BEZ SKANDALA! HOLIVUDSKI PAR ZAJEDNO SKORO 4 DECENIJE: Strast i romantika i dalje postoji!

Slavni ljubavnici nakon 38 godina romanse rešili su da stanu na ludi kamen. Kako kažu, romantična iskra među njima i dalje postoji, a do sada im nije trebao papir jer im je bilo dovoljno da imaju jedno drugo.

Objavljeno:

Poznati holivudski par, glumci Goldi Hon i Kurt Rasel zajedno su 38 godina, počeli su da se zabavljaju 1983. godine - kada su zajedno radili na filmu “Dodatne promene” (“smene”). Deluje da je njihova ljubav jaka kao prvog dana, a za razliku od brojnih slavnih parova, iza sebe nemaju javne skandale i preljube.

Kurt Rasel
foto: Profimedia

Prvi susret

Prvi put su se sreli, mada nakratko, 1967. godine kada su glumili u komediji “Jedan i jedini, pravi, originalni porodični bend”. Rasel je tada imao 16, a Hon 22 godine. Ponovni susret 1983. godine rasplamsao je staru ljubav, a Kurt ju je odmah obasuo komplimentima.

- Kako si zgodna - promrmljao je kada ju je video.

- To sam joj rekao čim smo se upoznali. Ona me je samo pogledala i nasmešila se, pa rekla: ,,Hajde da sednemo i radimo, a onda ćemo posle dalje o tome.”

Privlačnost je bila uzajamna i malo-pomalo uplovili su u romansu i ljubav je ostala njihova sigurna luka. Nakon četiri godine veze zajedno su glumili u filmu “Overboard”, a to je doprinelo da se hemija između njih još više rasplamsa. Goldi kaže da joj je taj film često pomagao da se priseti početaka veze i rasplamsa romantičnu iskru kad joj je to bilo potrebno.

- Znate kako ponekad zaboravite zašto ste se u nekoga zaljubili? Ja se tako prisećam svega, i zašto sam se zaljubila. Bilo je zaista posebno gledati to - rekla je.

Kurt Rasel
foto: Profimedia

Venčanje u kantri stilu

Iako su Rasel i Hon imali reputaciju kao jedan od najstabilnijih parova u Holivudu, sve do sada su odbijali da vezu krunišu brakom. Oni su među retkim slavnim parovima koji su tako dugo zajedno, a nisu se venčali. Goldi je jednom prilikom objasnila da joj ne treba papir i da veruje kako je psihološki oslobađajuća činjenica da nije u braku, te da žive po pravilu da žele da budu zajedno i to im je dovoljno.

- Niko od nas stvarno nije želeo venčanje, nije nas zanimalo. Međutim, sada je odluka doneta, a pripreme za svečanost u januaru su već u punom zamahu - rekla je Hon stranim medijima, i potvrdila spekulacije da planiraju da stanu na ludi kamen.

Kurt Rasel
foto: Profimedia

Ceremonija venčanja je planirana za januar i, kako su mediji otkrili, održaće se na ranču budućih supružnika. Ranč se nalazi u neposrednoj blizini skijališta Aspen u Koloradu. Prema rečima porodičnih prijatelja, proslava će biti organizovana u kantri stilu - kaubojski šeširi, konji i rokenrol.

Značajnu ulogu u ceremoniji igra zajednički sin para Vajat Rasel. Bivši profesionalni hokejaš na kraju je izabrao karijeru glumca i aktivno je angažovan u organizaciji venčanja - moguće je da će poslužiti kao kum.

Goldi Hon
foto: Profimedia

Tajna velike ljubavi

Ljubav ovih holivudskih zvezda možda je jedna od najsrećnijih u Holivudu u kojem su razvodi i prevare gotovo svakodnevna pojava. Portal “Brajtsajd” je istraživao razloge zbog kojih su Goldi i Kurt tako ispunjeni i srećni, pa pokušao da dokuči zašto je njihova veza opstala uprkos mnogim izazovima.

- Jedna od prvih stavki koju su naveli je da kada su Goldi i Kurt počeli da se zabavljaju oboje su već bili roditelji. Goldi je imala Olivera i Kejt, decu iz drugog braka. Kurt je imao sina Bostona iz prvog braka. Kada se rodio njihov zajednički sin Vajat, jednostavno se uklopio u veliku i srećnu porodicu.

- Kako dalje navode, jedna od tajni njihove dugotrajne veze je i ta što su znali kada je dobro odmaći se od partnera i dati mu prostora. Goldi je jednom prilikom ispričala kako ona i Kurt provode oko 68 odsto vremena zajedno, a smatraju da je to zdravo za vezu. I čini se da deluje.

- Goldi često hvali svog partnera i govori kako ne može da veruje da je toliko srećna. On je atraktivan, nasmejava je, a obara je s nogu i divan je s decom. Kada govore jedno o drugome, očigledno je da se oboje osećaju kao pravi srećnici.

Goldi Hon
foto: Profimedia

- Kada su Goldi i Kurt počeli da se zabavljaju, otac njene dece Bil Hadson za nju je već bio davna prošlost, tako da je Kurt zapravo podizao Kejt i Olivera. Goldi kaže da se prirodno slagao s decom, pa su ga zbog toga ona gledala kao oca. Kejt i Oliver otvoreno su Kurta zvali “tata”.

- Par se trudi da im život bude zanimljiv, pa se ne mire sa sedenjem ispred malih ekrana kod kuće. Imaju mnogo hobija, a to uključuje planinarenje, biciklizam i degustaciju vina. Još rade i na filmovima, a to ih sve jako zabavlja.

- Kurt je jednom prilikom rekao da su nakon gotovo četiri zajedničke decenije iskusili sva iskustva i emocije kroz koje parovi prolaze. Doživeli su pobede i razočaranja, odgajili su četvoro dece i sada uživaju u životu.

- Njihova složna porodica je najveći dokaz toga koliko su dobri roditelji. Uspeli su da omoguće deci da se osećaju kao braća i sestre. Kejt, Oliver, Boston i Vajat su vrlo bliski. Dodatno, Goldi i Kurt imaju šestoro unučadi i svakog od njih neizmerno vole. Vajat još jedini još nema dece, pa se raduju budućnosti i novim unucima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.