LAGALA DEČKA DA JE OPERISALA KUK DA BI PRIKRILA ESTETSKU OPERACIJU: Pevačica priznala čega se sve STIDI!
Lili Alen, Foto: Printscreen Instagram

iskrena!

LAGALA DEČKA DA JE OPERISALA KUK DA BI PRIKRILA ESTETSKU OPERACIJU: Pevačica priznala čega se sve STIDI!

Do skoro se borila i sa porocima...

Objavljeno:

Lili Alen je na svom Instagramu otkrila da je "pre mnogo godina" radila liposukciju, te da ju je bilo sramota da prizna taj estetski zahvat svom bivšem dečku, pa ga je, kad je video ožiljak, lagala da je bila na operaciji kuka.

35-godišnja pevačica se otvorila svojim pratiocima odgovarajući im na pitanja na Instagram storiju. Otvoreno je pričala i o svom braku, navikama vežbanja, te činjenici da se rešila alkohola i cigareta.

Na pitanje kako održava liniju rekla je da pet puta nedeljno onlajn vežba sa svojim trenerom.

Ispričala je i kako je upoznala Dejvida Harboura, s kojim se venčala prošlog septembra.

“Upoznali smo se u garderobi jednog šoua. Bračni život je sjajan. Ne mogu da se žalim. Moj muž je predivan, a i ja se ovih dana osećam prilično dobro”, napisala je.

Lili je pre 20 meseci ostavila alkohola, a pre nešto više od četiri meseca i cigarete. Okrenula se zdravom životu.

“Nije loše,” kaže. Jedan od fanova upitao ju je koja je najveća promena koja joj se dogodila od kada je trezna.

“Verovatno to što znam da nisam do sedam sati ujutru sedela u nečijem dnevnom boravku i pričala s*anja žvaćući njihovo uho i generalno bivajući sklona sramoćenju i uvredama,” iskreno je rekla.

Pevačica je i ranije ove godine pričala o svojim ovisnostima. 2014. godine je bila na turneji s Majli Sajrus, te je tada konzumirala drogu sličnu spidu kako bi smršala.

O tome je pričala u podcastu “The Recovery”, koji vodi DJ Fet Toni.

“Podržavala sam tu devojku koja je bila puno mlađa i puno atraktivnija od onog kako sam se ja osećala. Razmišljala sam o tome kako mi nijedan stimulans više ne pomaže i kako bi možda trebalo da uzmem heroin”, izjavila je.

Prisetila se i toga da je bila nestabilna i zbog činjenice da je pre deset godina u šestom mesecu trudnoće izgubila bebu.

Lili je danas, srećom, mnogo bolje i stabilnije. Ima 9-godišnju ćerku Etel i 8-godišnju Merni, a vratila se i muzici. Prošlog leta je s porodicom uživala i na hrvatskoj obali.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.