POZNATI PEVAČ SKINUT SA APARATA: Stanje mu je veoma teško!
DMX i Basta Rajms, Foto: Profimedia

DMX

POZNATI PEVAČ SKINUT SA APARATA: Stanje mu je veoma teško!

Svi su zabrinuti.

Objavljeno:

Slavni reper Erl Simons, poznatiji kao DMX (50) hospitalizovan je u petak zbog srčanog udara koji je uzrokovao predoziranje.

Sada se oglasio PR repera.

„Mogu da potvrdim da je skinut sa sistema za održavanje života i da sada samostalno diše“, napisao je portparol u e-mailu u subotu. "Još uvek nisam izašao iz šume." Predstavnik je dodao: "Ne znam šta mu je izazvalo srčani udar."

Pedesetogodišnja super zvezda, čije je pravo ime Earl Simmons, prevezena je u bolnicu u Vhite Plains, NI, prema TMZ-u, prvom mestu koje je izvestilo o priči. Izvori su ga opisali kao da ima „neku moždanu aktivnost“ i da je u „vegetativnom“ stanju.

DMX
foto: Profimedia

Njegov advokat Murrai Richman rekao je lokalnoj stanici Pik 11 Nevs da je, uprkos napredovanju repera zbrinut:

"Zabrinuti smo. Bilo bi neiskreno od mene da kažem da u ovom trenutku nisam zabrinut čovek." Dodao je, „Earl Simmons, DMKS, po mom mišljenju, jedan je od velikih pesnika našeg doba i ono što je imao da kaže - ako bi se ljudi potrudili da slušaju i ako bi mogli da prevaziđu svoje neprijateljstvo prema repu - mogli bi mnogo toga da nauče“.

2019. godine, nakon puštanja iz saveznog zatvora zbog poreske prevare, DMKS je dobrovoljno ušao u tretman zloupotrebe supstanci.

„U svojoj stalnoj posvećenosti stavljanju porodice i trezvenosti na prvo mesto, DMKS se prijavio u rehabilitacioni centar“, pročitao je Instagram post te godine. „Izvinjava se zbog otkazanih emisija i zahvaljuje svojim obožavaocima na kontinuiranoj podršci.“

U subotu su se slavne ličnosti od Snoop Dogga do Ja Rulea i Viole Davis molile za zvezdu nominovanu za Grammi. „Molitva za 2 DMKS i njegovu porodicu !!“ tvitovao Eminem. "Istinita legenda! Pullin 4, molim te, ostani jak."

(Espreso/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.