GUTALE IH POGLEDOM I ŽELELE: Žena i ćerka Vila Smita priznale da ih privlači isti pol!
Foto: Profimedia

šok!

GUTALE IH POGLEDOM I ŽELELE: Žena i ćerka Vila Smita priznale da ih privlači isti pol!

Bez ustručavanja!

Objavljeno:

Glumica je imala 20 godina kada joj se dopadao nežniji pol, a njena naslednica ne isključuje mogućnost da bi mogla biti sa devojkom.

Glumica Džejda Pinket Smit i njena ćerka Vilov su bez ustručavanja priznale da su ih ranije privlačile žene. Naime, supruga i naslednica Vila Smita su u specijalnoj emisiji na Fejsbuku koju vodi Džejdina majka, Adriana Banfild-Noris priznale da su im se dopadale dame.

Džejda je ispričala u intervjuu kako su je s*ksualno privlačile žene, ali da veze sa nežnijim polom nikada nije imala niti je to za nju.

– Volim da sam okružena ženama, ali nikada se ne bih s njima mogla povezati u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dvaput dosad su me privukle žene u s*ksualnom smislu, a to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina – ispričala je Džejda.

Njeno mišljenje je delila i ćerka Vilov koja je istakla da se divi ženskoj lepoti, ali kako kaže nikada nije bila zaljubljena u devojku.

– Sećam se da sam u nekoliko navrata pomislila koliko su neke devojke predivne. Nikada nisam bila zaljubljena u devojku, ali ne isključujem mogućnost da bi se to moglo dogoditi jer su me i ranije dosta privlačile – kaže Vilov koja ima 20 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.