POZNATI GLUMAC JE MNOGIMA BIO IDOL, A SADA SE POTPUNO UNIŠTIO: Mučki detalji doveli ga do SROZAVANJA, potresno!
Foto: Profimedia

šok!

POZNATI GLUMAC JE MNOGIMA BIO IDOL, A SADA SE POTPUNO UNIŠTIO: Mučki detalji doveli ga do SROZAVANJA, potresno!

Doživeo posrnuće!

Objavljeno:

Tragedija i stranputica karijere glumca Veslija Snajpsa nije bila zbog toga što je proveo tri godine u zatvoru zbog utaje poreza, već zato što je ovo bacilo senku na deceniju izvrsnog rada gde je pokazao da je jedan od najpopularnijih glumaca u Holivudu.

Niz problema sa zakonom i loših poslovnih odluka dovelo je glumca do toga da mu se ime ukalja, a karijera stopira 2008. godine kada mu se izriče zatvorska presuda. Iako se nakon 27 meseci koje je proveo iza rešetaka odmah vratio u svet filma, mnogi se i dalje pitaju kakvu budućnost će ovaj veteran akcionih filmova imati.

Veseli Snajps
foto: Profimedia

Inače, rođen je 1962. godine.

Snajps je počeo da trenira borilačke veštine kada je imao 12 godina, a njegova dostignuća su u tim sferama brojna, pošto se nije zaustavio samo na crnim pojasevima u karateu, već se uspešno oprobao i u mnogim drugim borilačkim disciplinama. Zbog svoje fizičke građe i spremnosti, postao je idealni akcioni heroj u filmovima kao što su "Blade" (1997), "New Jack City" (1991), "Jungle Fever" (1991), "The Waterdance" (1992) i "One night stand" (1991) zbog kojeg je dobio prestižnu nagradu za glumu na filmskom festivalu u Veneciji.

Vesli je jednako bio sposoban da nas nasmeje u komediji poput "White Men Can't Jump" (1992), oduševi izvedbom futurističkog zlikovca u filmu "Demolition Man" (1993) gde je glumio Staloneovog opakog protivnika, a onda pređe u suptilniju ulogu vlasnika bara u "Waiting to Exhale" (1995).

Veseli Snajps
foto: Profimedia

Najveći komercijalni uspeh od svih tih filmova mu je definitivno donela uloga polu-vampira Blejda koji "tamani" ostale vampire, gde je samo na prvom delu (od tri) film zaradio 150 miliona širom sveta. Međutim, nedavno je objavljeno da se snima rimejk ove priče u kojoj će Snajpsa u ulozi Blejda zameniti kolega Maheršala Ali.

Snajps je bio oženje dva puta. Prvo sa Ejpril Snajps sa kojom ima sina, a onda sa slikarkom Nakjung "Niki" Park, sa kojom ima četvoro dece i i dalje je u braku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.