PREVARILA CEO SVET! PEVAČICA NIJE PRIMETILA KAMERE, PA POKAZALA PRAVU SEBE: Telo SKRIVALA fotošopom na Instagramu!
Foto: Profimedia

ŠOK!

PREVARILA CEO SVET! PEVAČICA NIJE PRIMETILA KAMERE, PA POKAZALA PRAVU SEBE: Telo SKRIVALA fotošopom na Instagramu!

Nije primetila da joj grudi ispadaju iz brusa!

Objavljeno:

Britanska pevačica, poreklom iz Albanije, Rita Ora (30) uslikana je u bikiniju, a tom prilikom pokazala je da su joj ispale grudi i svima je jasno da njeno telo ne izgleda kao na fotografijama na Instagramu.

Rita se sunčala na kupalištu ispred svoje vile u Sidneju, na sebi je imala minijaturni bikini, a kako nije pozirala, već je sedela i gledala u telefon, jasno su se videle nesavršenosti na njenom telu.

Na fotografijama ni traga od zategnutog stomaka i trbušnjaka, a i njena guza ne izgleda tako dobro oblikovano kao kada ona objavi sliku i verovatno je "sredi" u Fotošopu.

Ora je u jednom trenutku bila previše fokusirana na svoj telefon tako da nije primetila da grudi samo što joj nisu ispale iz bikinija, a paparaci su ipak uslikali previše. Rita u Australiji snima "The Voice Australia", gde je član žirija, a nedavno je i snimala spot za pesmu.

1 / 10 Foto: Profimedia

"Rita, samo da te obavestim da ti se ispumpala guza sa društvenih mreža", "Pustila stomačić, ali je i dalje preslatka", "Opa, ispadoše ti grudi", "Što je u bikinij kad se već sve vidi", "Ni približno osobi sa Instagrama", neki su od komenatara na nove Ritine fotografije.

Podsetimo, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5.000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, među kojima je bila i manekenka Kara Delevinj.

No uprkos svim skandalima, mnogi kažu da je neosporan talenat ove pevačice i poželeli su joj da se ne meša u politička pitanja, kao i da bude savesna i odgovorna za vreme pandemije korona virusa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.