NIJE VEROVAO U NJENU DOBROTU ZBOG LEPOTE KOJA JE KRASI: Ljubavna priča ko iz romana, sve je počelo slučajno!
Foto: printscreen

niste znali!

NIJE VEROVAO U NJENU DOBROTU ZBOG LEPOTE KOJA JE KRASI: Ljubavna priča ko iz romana, sve je počelo slučajno!

Lejton i Adam već su sedam godina u braku

Objavljeno:

Prava je retkost čuti ovog glumca da priča o svojoj privatnosti i supruzi Lejton Mister.

Kako retko govori o svojoj privatnosti, mnogi su s velikom pažnjom slušali Adama Brodija kako priča o supruzi Lejton Mister. Par je u braku od 2014, a isprva, Adam nije verovao u njenu dobrotu, zbog lepote koja je takođe krasi. Tek pošto su uplovili u romansu 2013, dozvolio je sebi da spozna „taj dar sa neba, Jovanku Orleanku, koja uz sve još i neverovatno dobro izgleda” i sa kojom je kasnije osnovao i porodicu.

Lejton i Adam već su sedam godina u braku, a sve je počelo – slučajno, priznaje on u podkastu „Unqualified” koleginice Ane Faris. U tom periodu, serija u kojoj je on glumio („Okrug Orandž”) privodila se kraju, a njena „Gossip Girl” tek je „uzimala maha” – 2007. godine. Našli su se u „Canter’s Deli-ju” Los Anđelesu, na okupljanju organizovanom od strane producenta.

– Džoš Švarc je radio obe serije i mi smo se upoznali u „Canter’s-u”. Svi smo se tu skupili i jeli zajedno. Inače, tu sam često dolazio u dvadesetima. Kad sam krenuo, on nas je sve upoznao – počeo je Adam.

U narednom periodu, sretali su se relativno često, sve dok nisu 2011. oboje bili „u igri” za film „The Oranges” („Ćerka najboljeg prijatelja”).

– Radili smo zajedno, upoznavali se preko prijatelja. Ali ja tada nisam bio singl. Vezu smo započeli godinu dana kasnije, pošto je film bio izašao. Ali odmah me je privukla. Mislio sam da je prelepa. Tokom snimanja je, takođe, bilo hemije, ali viđao sam se s drugom devojkom. U isto vreme, nisam imao pojma kakva je osoba i mislio sam da nije baš dobre duše, koliko je bila lepa. Tako da sam samog sebe uverio da je ta moja misao istina. Ne znam, možda zbog „Gossip Girl-a” – „vadio” se on.

Ništa konkretno nije mu, pak, davalo za pravo da u to i veruje.

– Nije da, sad, kao, ja tako gledam na glumice. Uopšte nisam imao problem s tim da izlazim s glumicama. Šta je problem? Što su lepe i pametne? Molim vas… Vremenom, upoznao sam je i smara je veoma kul osobom. Ali kada smo počeli da izlazimo… Prava Jovanka Orleanka. Kao s neba dar. Ona je najbolja osoba koju poznajem! Ona je moje sve.

Glumac je, zatim, otkrio da Lejton nikada nije video da se prema nekome loše ophodi.

– Nikada, zaista. Možda prema paparacima. Ali to i ja radim.

Lejton i Adam zavetovali su se na večnu ljubav u tajnosti 2014. godine i imaju dvoje dece.

– Porodica sa sobom nosi i dosta komromisa, to sam naučio do sada. Prosto, to je pola zdravlja. Pre tog koraka u životu, nisam verovao da i trba da se menjam. Sad pevam drugu pesmu – iskren je bio on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.