ŽENE SU MU NAJVEĆI POROK! VARAO JE SUPRUGU GDE JE STIGAO, SADA MU ONA NE DA RAZVOD: Brak koji zbunjuje mnoge!
Rea Perlman, Foto: Instagram printscreen

niste znali!

ŽENE SU MU NAJVEĆI POROK! VARAO JE SUPRUGU GDE JE STIGAO, SADA MU ONA NE DA RAZVOD: Brak koji zbunjuje mnoge!

Ne žive zajedno, ali su i dalje u braku!

Objavljeno:

Pre pet godina slavni glumac Deni de Vito i njegova supruga Rea Perlman navodno su se rastali u tajnosti, a iako je izgledalo da nakon brojnih nesuglasica njihovom braku nema spasa oni su ponovo zbunili javnost.

Par se venčao 1982. godine, nakon što su se upoznali na snimanju serije "Taksi". Zajedno imaju troje dece, Danijela, Grejs i Lusi.

Deni de Vito
foto: Youtube printscreen

Prvi put su se rastali 2012. godine, a razlog tome je navodno bio jer se Devito nabacivao drugim ženama, a navodno je varao Reu sa direktorkom španskog filmskog festivala. Ipak ona je tada rešila da pruži drugu šansu nevernom suprugu i sve je delovalo idilično do 2016. godine.

Isti razlog bio je razlog bračnih problema, jer je Devito sve česće imao "izlete" sa drugim ženama. Tada je uslikan u društvu plavokose lepotice Sandre Siling, što je dodatno potvrdilo priče da je često suprugu varao na snimanju filmova.

Kako se njihovo bogastvo tada procenjivalo na 140 miliona dolara, glavna tema je bila kako će par podeliti imovinu. Izgleda da je upravo to bio razlog da se ne razvedu zvanično, već da nastave odvojenim životima, ali i dalje venčani na papiru.

Rea Perlman
foto: Instagram printscreen

- Između nas je puno ljubavi i istorije. Slažemo se u dovoljno stvari, pa zašto onda to uništiti sa bezobraznim stvarima koje dolaze sa razvodom - rekla je Perlman pre par godina za strane medije o braku sa glumcem, a onda je u oktobru prošle godine poručila...

- Nikada se neću razvesti od njega. Istina je da živimo odvojeno, ali se često viđamo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.