RIJANA OPRAVDALA EPITET KRALJICE STILA: Neverovatna kombinacija, ZADALA DOMAĆI SVIM SVETSKIM ZVEZDAMA! (FOTO)
Foto: Profimedia

gori!

RIJANA OPRAVDALA EPITET KRALJICE STILA: Neverovatna kombinacija, ZADALA DOMAĆI SVIM SVETSKIM ZVEZDAMA! (FOTO)

Rijana je neobičnom kombinacijom privukla pažnju paparaca i javnosti!

Objavljeno:

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (33) je uslikana dok je odlazila u svoj omiljeni restoran “Giorgio Baldi” u Los Anđelesu, a tom prilikom je nosila veoma izazovnu odevnu kombinaciju.

Rijana
foto: Profimedia

Naime, lepotica sa Barbadosa je uslikana u crnoj hajinici i crnim sandalama na vezivanje, dok je preko haljine nosila široki duks koji je bio dugačak kao plašt.

Na glavi je imala sitne kikice, naočare za sunce i crveni karmin, a ceo izgled je upotpunila aksesoarima. Na licu je nosila crnu zaštitnu masku kako bi se sačuvala od korona virusa, a pevačica je generalno veoma odgovorna za vreme pandemije Covida - 19.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Ovo bukvalno niko osim nje ne može da uklopi i iznese - rekla je jedna obožavateljka kada je videla nove Rijanine fotografije.

Inače, pevačica je vidno smršala, pa njena figura sada izgleda fantastično kao i ranije, odeća joj je široka, a čini se da je "skinula" minimim 15 kilograma, koje je dobila u poslednje dve godine.

Podsetimo, Rijana je pre nekoliko meseci priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.

Rijanin dom
Rijanin domfoto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.